2777
2789
عنوان

تقریحاتم با شوهرم یکی نیست

310 بازدید | 12 پست

امشب بهش گفتم بریم یه جا دور همی، انقدر آروم نشسته بود که منم روم نمشد از جام پاشم، من پر هیجانم اون خیلی آرومه اصن خوش نمیگذره بیرون رفتن باهاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تور میرید یکی دو نفر از دوست اون با خانومش هم بیان اینجوری یه گوشه نمیشینه

دوستم با باباش اومده بود شوهرم یک کلمه حرف باهاش نزد، کاری به این ندارم اصن پایه ی خوش گذرونی نیست

منم توری که توش کسی رو نشناسم سعی میکنم نرم برمم گارد میگیرم چون خیلی لوس بازی در میارن واقعا

ولی من سعی میکنم بهم خوش بگذره ارتباط بگیرم اما انقدرسفت نسشته بود منم روم نمیشد برم با کسی ارتباط بگیرم

خوب پی ایشون درون گراست و فک نکنم درست بشه این موضوع

آره سخته واقعا مدت ها بود دیگه اینجور جمع ها رو یا تنها میرفتم یا با دوستام امشب بهش گفتم بیاد واقعا پشیمون شدم خیلی بدگذشت

آره سخته واقعا مدت ها بود دیگه اینجور جمع ها رو یا تنها میرفتم یا با دوستام امشب بهش گفتم بیاد واقعا ...

اخلاق بدی نداره فقط درونگراست

درونگرا ها همینطورن خیلی دیر با غریبه ها ارتباط میگیرن یکی دوتا دوست دارن ولی با همونا خیلی صمیمی هستن.

خدانکنه با یکی جور بشن حرفاشون تمومی نداره.

جاهایی که عده زیاد هستن هم اذیت میشن.

من خودم یه درونگرام تمام اینارو دارم.

اخلاق بدی نداره فقط درونگراست درونگرا ها همینطورن خیلی دیر با غریبه ها ارتباط میگیرن یکی دوتا دوست ...

دقیقا همینطوره مثلا با شوهر یکی دوتا از دخترخاله هام که اوکیه انقدر حرف میزنه که همه میجن شما خسته نشدین؟ولی کافیه یه جا ازگرتباط نگیره، میشه عین مجسمه

دقیقا همینطوره مثلا با شوهر یکی دوتا از دخترخاله هام که اوکیه انقدر حرف میزنه که همه میجن شما خسته ن ...

شما فکر میکنی مثل مجسمه ی حرفی نداره با کسی بزنه.

درون گراها مدلشونه از نظر خودشون خیلی عادی و خوب هستن

شما فکر میکنی مثل مجسمه ی حرفی نداره با کسی بزنه. درون گراها مدلشونه از نظر خودشون خیلی عادی و خوب ...

دقیقا از نطر خودش اوکی بوده ولی به من اصلا خوش نگذشت حس میکنم به خودشم خوش نگذشت همش حس میکردم از سر اینکه من بش گفتن مجبوری اومده