2777
2789
عنوان

خستم خدا

67 بازدید | 5 پست

چقدر بی پولی اخه چقد کار کنه شوهرم صبح تا شب نیس بازم هیچی ب هیچی ن مرخصی داره ن میتونیم حایی بریم ن تفریحی ن کسیو داریم حتی ی دندونم نمیشه درست کرد فقط شکممونو سیر میکنیم

خدایا بریدم 

چقد خودمو قانع نشون بدم دیگ نمشه

ومنی ک از اعماق وجودم درکت میکنم🙃

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خستم

میفهمم چی میگی منو همسرمم دو نفری کار میکنیم برای خرید جهیزیه وسایل مون بازم پیشرفتی نکردیم🙃

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
میفهمم چی میگی منو همسرمم دو نفری کار میکنیم برای خرید جهیزیه وسایل مون بازم پیشرفتی نکردیم🙃

چجوری کار پیدا کنم؟بدم میاد تیکه میندازه میگم فلان کارو نکردم نمیفهمه افسردم میگ بخاطر چند رقم غذا گذاشتنته :/دیدم چقد کار داشتی و...

چجوری کار پیدا کنم؟بدم میاد تیکه میندازه میگم فلان کارو نکردم نمیفهمه افسردم میگ بخاطر چند رقم غذا گ ...

مردا همینن زاده شدن فقط تیکه بار ادم کنن. اگ میتونی کار تو خونه انجام بدی خوبه مثلا لوازم ارایش روسری شال اینا بیاری برا روحیت هم خوبه یا اگ میتونی بیرون کار کنی