2777
2789
عنوان

زندگی بعد زایمان

757 بازدید | 12 پست

شما زایمانتون طبیعی بود ویا سزارین ؟

با نی‌نی اومدین خونه روحیتون و حال و حواتون چجوری بود ،از اون شرایط میگید 

چقدر طول کشید که قلق نوزاد دستتون بیاد 

با زایمان طبیعی راحت تر بودید و یا سزارین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سزارین شدم زایمانم راحت بود خدارشکر اونقدری ک اینجا میگفتن درد داره و فلان نبود اصلا

قلق بچم همون روزای اول اومد دستم گریه ای نبود❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هم طبیعی داشتم هم سزارین ..سزارین  منو خونه نشین کرد خیلی درد داشتم بی حوصله و عصبی بودم ولی طب ...

بعد از زایمان طبیعی یعنی خودت کارهایت را انجام میدادی

چرا بعد از طبیعی سرحال بودی؟

من بعد ۲۰‌ساعت درد سز شدم..

مادر شوهرم تا ۲۰ روز موند پیشم‌ک کمکم باشه ولی بدتر خیلی حرصم داد .

اجازه نمیداد بچم بغل کنم تا شیرشو میخورو میگرفت از من.

موقع شیر خوردنش مدام صداش میزد بلنو بلند

موقع خوابش هم همینطور اصلا بچم ارامش نداشت

ب خاطر اینکه بیدارش کنه پوشکش باز میکرد میبردش زیر اب سرد...

وحشتناک سرماخورده بود میومد بچم بغل میکرد...

سر پوشک بستنش هم افسردگی گرفتم تا میبستم میومد باز میکرد میگفت نه اینجوری باید ببندی 

باورت میشه کارم شدع بود تو نت نحوه بستن پوشک رو نگاه میکردم...

خیلی دوران بدی بود یادم میاد قلبم درد میگیره

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
من بعد ۲۰‌ساعت درد سز شدم.. مادر شوهرم تا ۲۰ روز موند پیشم‌ک کمکم باشه ولی بدتر خیلی حرصم داد . اج ...

😔😔چقدر سخت ، نگرانی‌های‌بعد از زایمان هم خیلی بد هستش ،اینکه نتونیم مستقل باشیم و از دیگران درخواست کمک بخواهیم😥

😔😔چقدر سخت ، نگرانی‌های‌بعد از زایمان هم خیلی بد هستش ،اینکه نتونیم مستقل باشیم و از دیگران درخواس ...

من خودم اوکی بودم میتونستم کارم بکنم بنده خدا مثلا اومد کمکم باشه ولی باعث افسردگیم شد

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
بعد از زایمان خودت تنهایی کارهایت را انجام میدادی

کمک هم داشتم ولی خودم بلند میشدم و بچمو میبرم برای دکتر و سنجش و اینور اونور 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چون کمک زیاد داشتم حالم خوب بود بعد ۳ روز هم سرپا بودم ولی دخترم سر شیر خوردن خیلی اذیتمون کرد طول کشید تا شیرم راه بیفته

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

بنظرم. لطف خدا یعنی راحت باردار بشی دوران بارداری بی دردسر طی کنی. بعد زایمان هم بتونی تو خونه خودت باشی به بچت برسی. ن محتاج کسی بشی ک هر ثانیه منت کاراشو بهت یادآوری کنه

اومدم ببینم بقیه مامانا چی میگن منم یاد بگیرم 😁

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗