2777
2789
عنوان

کار

75 بازدید | 4 پست

چجوری کار پیدا کنم؟ تو سایتهای کاریابی شیراز هر چی رزومه می‌فرستم فایده نداره😣نمیتونم حضوری برم دنبال کار. می‌خوام سریع کار پیدا کنم.     لیسانس حقوق دارم.  انگلیسی و استانبولی در حد متوسط بلدم فرانسه رو دو ترمه دارم میخونم.  چیز دیگه بلد نیستم😣انگار اینا کافی نیست.    سابقه کاری میخوان ک ندارم       بنظرتون چجور کار پیدا کنم.  اصلا تو رزومه چی باید باشه که قبول کنند.    بررسی میکنن و ولش میکنن

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
منم شیرازیم و دنبال کارررررر

😣

بنظرم آدم حضوری بره دنبال کار یا آشنا داشته باشه خیلی راحت تره 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😣 بنظرم آدم حضوری بره دنبال کار یا آشنا داشته باشه خیلی راحت تره 

آشنا داشته باشی ک اره صد در صد

ولی من مشکل اصلیم خانوادمم ک توی انتخاب شغل محدودم میکنن

مثلا ساعت کاری و محیط کار و....

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

آشنا داشته باشی ک اره صد در صد ولی من مشکل اصلیم خانوادمم ک توی انتخاب شغل محدودم میکنن مثلا ساعت ...

من برا خودمم مهمه مخصوصا ساعت کاری🥺. یبار ی مصاحبه کاری گرفتم بخاطر اینکه ساعت کاریش زیاد بود نرفتم.  تو ی سایت هم ب عنوان استاد قبولم کردن وارد شدم ولی واقعا نمی‌دونم بزنم استاد چی و چی یاد بدم🥺😣