2777
2789

سلام

دیدم سوال خیلیا هست

سوال درمورد رشته پزشکی دارین بپرسین نظرات رو هم بخونید شاید جوابتون توشون باشه که مجدد نپرسید

یکم کلیات هم بگم درمورد کنکور خودم 

۱۲ سال پیش کنکور دادم، رشتم کلا ریاضی بود ولی زمان ثبت نام کنکور (آذر و بهمن دقیق یادم نیست) کنکور رو تجربی ثبت نام کردم، تابستان قبلش هم زیست سوم و پیش دانشگاهی رو خودخوان خونده بودم چون تصمیمم برای کنکور ریاضی قطعی نبود.

برای زمانی که باقی مونده بود همش تست زدم و چون سرعت تست زدنم خیلی بالاست بعضی روزا شاید کلا ۴ ساعت تست میزدم ۲ ساعت صبح ۲ ساعت عصر ولی اندازه ۸ ساعت ادم معمولی میشد، گاهی هم ساعت ها بیشتر بود، و اینکه تا زمان کنکور سعی کردم ۲-۳ بار کتاب های تست رو مخصوصا زیست چندبار بزنم و رو غلطام فکوس کنم چون ضریب زیست بالا بود.

زمین شناسی رو اصلا نخوندم چون تو پزشکی ضریبش صفر هست.

ریاضی و فیزیک هم قسمتایی که توشون خوب بودم رو فکوس کردم چون زمانم محدود بود.

نقطه قوتم هم زبان های عربی و انگلیسی بودن و البته کمتر ادبیات پس اونا رو هم تقویت کردم.

درکل نمیشه ساعت خاصی برای کسی داد و بسته به توانایی هرکس فرق میکنه ، ولی هیچی نشد نداره اگر قسمتتون باشه و واقعا بخواینش اتفاق میفته. 

سوالی دارین بپرسین 🙏

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رتبه ات چند شد؟ پزشکی خالی اوردی یان تعهدی؟ بعد هفتسال چیکار کردی؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
دانشگاه سخت تره برات یا دبیرستان‌ چرا

قطعا دانشگاه، وقتی وارد شدم گفتم کاش برگردم دوران کنکور، درسا چندین برابر دانشگاه اساتید به شدت سختگیر 

میشه بعد ۱۰ سال فاصله ازدرس دوباره خوند و پزشکی اورد؟

بله ما داشتیم کسایی که حتی معلم بودن یا رشته دیگه ای خونده بودن و با سنین بالاتر وارد پزشکی شده بودن هیچی نشد نداره ولی قطعا اراده قوی میخواد

خانوم دکتر من خیلی نا امیدم  پارسال رتبم ۵۹۰۰۰ شد امسال از صب ساعت ۷ تا ۱۰ شب بکوب میخونم  ...

من نمیدونم جدیدا کنکور چجوری شده اینا رو از مشاورین کنکور بپرسین بهتر راهنماییتون میکنن

به نام خدا دیگه با این مهارت ها نمیشه برا کنکور نظام جدید موفق شد:)

افرین دقیقن ۱۲ سال پیش کجا الان کجا اونموقع یکی میشست جدی روزی ۸ ساعت درس میخوند قبول میشد الان نمیشه سهمیه هم زیادتر شده