2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

426 بازدید | 28 پست

دوستان برای کنکور تجربی کدوم گروه آموزشی آزمونهاش خوبه و به کنکور شبیه تره؟ ماز، قلمچی، گزینه۲؟....

هزینه هاشون رو هم اگه میدونید لطفا بگین 

و اینکه منبع برای هر درس چی خوبه بگیرم ؟

🫶🏻🙏🏻

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

گزینه دو بهتره عزیزم 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلمچی

مرسی 

هزینه ازمونهاشو میدونین چقدره حدودا؟

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
گزینه دو بهتره عزیزم 

مرسی 🫶🏻🙏🏻😍هزینه ازمونهاش رو هم میشه بگین

شیمی مبتکران فیزیک خیلی سبز ریاضی مهر و ماه زیست درسنامه خیلی سبز تست آیکیو

مرسی قشنگم 🙏🏻😍🙏🏻❤️

هزینه ی قلم‌چی توی هرشهری متفاوته 

یه شهر ۴میلیون‌یه جای دیگه‌۸ میلیون

برای کتاب هم به سطح شما بستگی داره‌

کتاب خیلی سبز حجمش خیلی زیاد هستش مخصوصا زیستش

شیمیش هم خیلی حجمش بالاست

کتاب های میکرو هم طبقه بندی شده هم تستهاش هم درسنامه اش ولی یکم سطح تستاش بالاست شما باید خودتون بخشی از کتابهارو مطالعه کنید ببینید که با کدوم سبک نوشتن راحت ترید

کتاب های سه سطحی و آبی قلم چی هم برای کسی که سطح‌ تستیه پایینی داره پیشنهاد میشه و کتاب پرتکرار قلم چی برای تشریحی خوانی کردن خوبه

بازم میگم بستگی به سطح شما داره‌و باید یه بخشی از این کتابهارو بخونید ببنید با کدوم راحت تر هستید

قلم چی تراز و رتبه هاش ب کنکور نزدیک تره ولی آزمونای گزینه دو نزدیک تر و استاندارد تره ماز هم خوبه

شیمی مبتکران

فیزیک میکرو

زیست اول خیلی سبز بعد آیکیو چون آیکیو بالاتره سطحش 

و من خیلی جاها شنیدم که میگن قلم‌چی سطح سوالاتش خیلی ب کنکور شبیه تره و اگه دقت کرده باشید بیشتر رتبه برترها ازمونهای قلم چی رو ثبت نام کردن

من خودم این ازمونهارو شرکت‌میکنم خیلی کامله و اگه طبق برنامه راهبردی ای که به شما داده‌میشه پیش برید و درس بخونید حتما تراز خوبی کسب میکنید..

البته به علت سختیه زیاد سوالاش من بعضی وقتا دچار افسردگی میشم ولی میفهمم که خیلی بیشتر باید تلاش کنم

ب نظر من ماز ۳ تومن

مرسی ❤️یه سوال میگن ماز انلاینه 

بعد اون دفترچه ای رو که بارگزاری میکنه تو پنلتون و شما دانلودش میکنید امکانش هست پرینت گرفت ازش؟

من چشمام  خیلی اشک میده نمیتونم مدت زیادی به صفحه  نگاه کنم میخواستم ببینم میشه پرینت گرفت یا مثل این سایت‌ها دانلودش و پرینت  غیرفعاله؟