2777
2789
عنوان

اعصاب ندارم

83 بازدید | 8 پست

اوضاع مالیمون این دوماه خیلی بهم ریخته شده😢حتی پول بسته هم ندارم الانم به بابا وصلم نمیدونم چرا خیر و برکت از زندگیمون رفته دعایی چیزی هست بخونم بهتر بشه

😔😔😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خواندن سوره واقعه روزی روزیادمیکنه.پرداخت حقوق الهی مثل خمس.و ازیکی شنیدم میگفت من ازوقتی درآمدم رو باامام حسین شریک شدم روزیم زیادشده.مثلا سرپرست خانواده تون پدر یا همسرنیت کنه درصدی از درآمدش رو صرف امام حسین بکنه خرج محرم یا ولادت.

سلام

چهار طرف خونه ات اب بریز

قبلش چهارقل و ایه الکرسی بهش فوت کن و بریز

سوره های حشر ذاریات واقعه المزمل نصر یس بقره هرشب یکیش رو بخون فوت کن به اب وغذاهاتون بخورید

زیارت عاشورا و دعای توسل هفته ای یکبار بخون

اسفند و زاج سفید  وگلپر یادت نره سر اذان همه روباهم دود کن

سنگ نمک بگیر بذار درمعرض دید مثلا رو اوپن یاجاکفشی

چشم زخم خوردید

اینقد گرونیه الان دیگه همه ندارن.

منم همیشه همینو میگم ولی میرم اینستا پیج ارایشگرا همش شلوغه 

با خودم میگم از کجا میارن

وقتی به کسی اهمیت بدی آسیب دیدن ازون شخص هم جزوی از زندگیت میشه :)