2777
2789
عنوان

ویروس جدید کودکان

8082 بازدید | 43 پست

کسی میدونه کی این ویروس لعنتی از بدن خارج میشه؟

دوهفته پیش پسرم گرفت تب و بدن درد و سرفه خشک و خلط تو سینه افتضاح تاهمین دیشب داشت سرفه خلط دار میکرد

بعد دوباره امروز تب کرده و سرفه خشک میکنه و ابریزش داره

بااینکه جایی نرفتم و کسی هم نیومده توخونمون

داروهاشم مرتب میدادم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه رو گرم نگه دار عرق کنه هم لباساش تند تند عوض کن اب لیمو شیرین بگیر سریع بده بخوره خاصیتش از دست نده نزار بره هوای سرد بهش بخوره حتما مولتی ویتامین از این خارجی خوب ههش بده سیستم ایمنی بدنش قوی بشه

خونه رو گرم نگه دار عرق کنه هم لباساش تند تند عوض کن اب لیمو شیرین بگیر سریع بده بخوره خاصیتش از دست ...

ایمونیسگرفتم بهش الان ک داره انتی بیوتیک میخوره بهش بدم بنظرت 

خدايا هزار بار شکرت. پسرم نور دو جشمان منی💙

بخدا من که دیگه خسته شدم اواسط شهریور تب و اسهال و استفراغ به مدت یکهفته گرفت چند روز خوب بود بعد رفت جشن شکوفه ها شبش تب کرد صبحشم کلا بدنش ریخت بیرون که فهمیدیم آبله مرغان گرفته تقریبا ده روز درگیر این بودم بعد ده روز رفت مدرسه فرداش اونیکی پسرم آبله مرغان گرفت ده روزم با اون کلنجار رفتیم الان دوباره پسر کوچیکم امروز آنفولانزا گرفته😵‍💫 

من کوریزان دادم قطره اسپری بینی. اب سیب گرفتم داوم. بخور گرم گذاشتم. روسری بستم سرش. نفسش در نمیاد ا ...

من شرمنده بچه‌هامم نمی‌تونم این کارا رو واسشون بکنم فقط از یکی شربت گرفتم اونم از همسایه‌مون که بهش بدم گناه دارن طفلک

2790
2778
2791
2779
2792