2777
2789
عنوان

چرا واقعا؟

85 بازدید | 8 پست

چرا زیبایی آنقدر مهمه ؟ من یه چهره خیلی معمولی رو به پایین دارم. اخلاقمم خیلی مهربون نیست. دلم می‌خواست زیبا تر باشم. حد اقل یه زیبایی خیلی کم. از این که بعضیا دلشون برام بسوزه و بگن خوشگلی هم خسته شدم. داداشم میگه که باور نکن فقط اینو میگن که اعتماد به نفس داشته باشی. لطفا به هیچ قیمتی به دیگران دروغ نگین حتی اگر دلتون براشون میسوزه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه عالمه مشکل دارم که  نمیتونم باهاشون کنار بیام موهای خیلی کوتاه و وز جوش صورت و منافذ باز لک پوستی و حتی از همه مهمتر ترک های بسیار زیاد پوستی روی باسن اوففف این آخری خیلی از دستش کفری هستم و اعتماد بنفسم از ست دادم 

این تفکر غلط فقط تو ایرانه، وقتی دخترا انقدر کمبود اعتماد به نفس دارن که بدون صدمن آرایش پاشونو بیرون نمیزارن و کل صورتشون رو کوبیدن دوباره ساختن و کل داراییشون فقط زیبایی ظاهری هست و نه سواد درست حسابی دارن نه کار درست حسابی نه شخصیت درست خسابی تو جامعه نتیجش همین میشه که ادمای معمولی تر حس میکنن شاید چیزی توشون کمه، ولی عزیزم این حست اصلا درست نیست من نمیدونم شما چندسالته، حرف زیاد دارم، من هردو طرف رو چشیدم تو دوران ۲۰ سالگیم خیلی زیبا بودم دورانی داشتم که راحت ارایش میکردم دورانی داشتم که یهو ۲۵ کیلو چاق شدم و شاید زیباییمو تا حدی از دست دادم و الان تو دورانی هستم که خیلی راحت با اعتماد به نفس بدون ارایش تو جامعه ظاهر میشم و اعتماد به نفسم رو جاهای دیگه میبینم و راستش میدونی چیه؟ من با خوشگلیم نمیرم جلو، با شخصیتم با توانایی هام میرم جلو و خودمو به جامعه معرفی میکنم، تو ۳۰ سالگی فهمیدم اینکه جامعه ایران بخاطر فقر فرهنگی چجوری هست طرف زندگیشو میفروشه پول ژل لب جور میکنه اون مجبوره چون دارو ندارش همونیه که میبینی، ولی من چی؟ من تواناییام خیلی بیشتر از صرفا "زن بودنمه" پس اگر هنوز زیر ۳۰ سال هستی از من بشنو، تفکرت رو عوض کن بدون اولا ظاهر همه چیز نیست دوما ظاهر خیلی راحت میتونه از دست بره حتی با یه تصادف، و چیزی که مهمتره شخصیتی هست که تو از خودت تو اجتماع نشون میدی شاید الان حرفام رو متوجه نشی ولی وقتی وارد جامعه شی کاملا درکش میکنی، شاید باورت نشه ولی من حتی گاهی ترجیح میدم زشت باشم تا کسی من رو بخاطر زیبایی "نبینه" و توانایی های مهمترم رو اول "ببینه" ، این نگاه جنسیتی به زن رو اول تو فکر خودت عوض کن لطفا

دکتر آوا جلالی ✍🏻 لطفا درخواست دوستی و‌پیام شخصی ندین🙏

من وقتی اضافه وزن پیدا کردم حتی خونواده خودم میگفتن دختر باید فلان باشه فلان باشه اینطوری به چشم نمیای و حرفای کلیشه، و من گفتم این تفکر غلط شماست، من خیلی چیزای دیگه دارم که شما فکر میکنید نیاز دارم با هیکل و صورت به چشم بیام، اگر تفکر شما اینه که زن فقط با این چیزا به چشم میاد همون بهتر که واسه امثال شما اصلا به چشم نیام. پس سطحت رو کلا جابجا کن میدونم کار خیلی سختیه ولی شدنیه، من تونستم توهم میتونی.. اینم بگم که زیبایی خیلیم دوست داشتنیه اگر فکر میکنی کار معقولانه ای هست که انجام بدی و زیباتر شی و خودت حس بهتری داشته باشی انجام بده هیچ ایرادی نداره ، اصن روحیه ادم خوب میشه نیاز طبیعی انسانه، من خودم گاهی میرم ارایشگاه کارای زیبایی انجام میدم با روحیه خوب برمیگردم حتی یه رنگ موی ساده، ولی واسه اینکه به چشم بیای و حرف دیگران اصلا انجام نده،  وگرنه بد غرق میشی توش، فقط و فقط برای دل خودت 

من وقتی اضافه وزن پیدا کردم حتی خونواده خودم میگفتن دختر باید فلان باشه فلان باشه اینطوری به چشم نمی ...

بخدا خودمم خیلی این رو قبول دارم که شخصیت و روح انسان خیلی مهمتر از ظاهرشه ولی خب آدم کمال طلبه . از همه چی خوبش و میخواد. اطرافیانم از بچگی بهم اهمیت زیادی نمیدادن . شاید واسه همینه دلم میخواست به چشم بیام یا انقد معمولی نباشم و یکی هم برای من بمیره . عاشقم بشه... درسته خیلی زیبا نیستم و خواستگار ندارم و دوستای زیادی ندارم ولی اونایی که کنارمن واقعا آدمای خوبین.  اینکه زیبا نیستم بهم کمک میکنه عمیق تر به خودم و دیگران نگاه کنم. ممنون ازتون که وقت گذاشتین .امیدوارم بتونم تفکرات ظاهر بینانه مو درست کنم

بخدا خودمم خیلی این رو قبول دارم که شخصیت و روح انسان خیلی مهمتر از ظاهرشه ولی خب آدم کمال طلبه . از ...

کاملا درکت میکنم عزیزم منم همیشه تلاش میکردم دنبال رضایت دیگران باشم مخصوصا خانوادم ولی الان که ۳۰ سالم شده فهمیدم گاهی هرکاریم بکنی بازم ازت راضی نمیشن، پس منی که این راه رو‌اومدم میگم تو از من بشنو و زودتر به این نتیجه برس نزار همسن من بشی و تازه بفهمی، فقط برای خودت زندگی کن