2821
2789

من فرهنگیان 

روانشناسی حقوق مشاوره حسابداری  دولتیای تاپ

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

من ۲۲ سالمه

بعد از ۴ سال دوری از دبیرستان ،ازدواج ،بچه 

امسال کنکور زبان دادم به امید فرهنگیان و دبیر زبان 

خیلی معلمی دوس دارم 

فرهنگیان مجاز شدم رتبم شد ۷۰۰۰ اما شهر من پزیرش نداشت 

برا سال بعد میخونم  قوانین تق لقه

اگه شرایطم خورد و قبول شدم که شکر 

اگه نه بازم دنبال تدریس زبان میرم 

سابقه دوسال کار تو پیش دارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم هدفم همیناس اما هنوز شروع نکردم خوندن رو😐💔

ن بیا وسط خیلی دیرههه 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز