2777
2789
عنوان

دوست نامزدم...

120 بازدید | 9 پست

نامزد نیستیم ولی اگه مستقیم بگم نی نی یار منهدم میکنه میدونید منظورم چیه احتمالا 

دوست صمیمیش خیلی منو نگاه میکنه😂😂

نه اینکه بگم چشم داره واقعا اینجوری نیست بنظرم 

ولی انگار براش عجیبه رابطه ما😂😂😂

البته تو پرانتز بگم قبل اینکه وارد رابطه بشیم استوریامو لایک میکرد و گاهی میفهمیدم نگاهم میکنه ولی الان اصلا اون شکلی نیست 

ولی این رفتارا عجیب و یکم بانمکه حتی‌..😂😂😂 کاملا حس میکنم براش عجیبه 😂😂

چون همکلاسی ایم همه زیاد میبینیم همو

تینا tt

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم شک نکن که چشم داره بهت من تجربه اش رو دارم 

من کاملا میفهمم وقتی کسی بهم چشم داره ولی این اینجوری نیست مدت ها قبل اینکه بریم تو رابطه احساس میکردم گاهی نگاه میکنه ولی مشابه بقیه ی پسرا نه بیشتر 

ولی اصلا آدم اونجوری ای نیست آدم موجهیه 

تینا tt

عزیزم شک نکن که چشم داره بهت من تجربه اش رو دارم 

و خب راستش دو تا دوست نزدیک داره که هر دوشون قبلا من میدونم از من خوششون میومده.... ولی اصلا به روم نیاوردم که بهش بگم اون یکی کلا دیگه نگاهم نمیکنه در حالیکه قبلا خیلی نگاهم میکرد و تو اینستا خیلی تلاش میکر حرف بزنه و... اون یکیم اونجوری نیست خودم میفهمم انگار میخواد ادب رو رعایت کنه یا احترام بزاره و...

تینا tt

و خب راستش دو تا دوست نزدیک داره که هر دوشون قبلا من میدونم از من خوششون میومده.... ولی اصلا به روم ...

گلم من با همه جور پسری بودم اکثرشون ب غیر از خواهر و مامانشون به همه نظر دارن .. حتی بعضی پسرا هستن ب آدم میگن آبجی اونا بدترن