2777
2789
عنوان

استاد

127 بازدید | 12 پست

چرا بعضی از استادا ی تختشون کمه؟؟😂😂 یا یکیشون هرچی میگه اشتباه میگه سره حرفشم نیست مثلا میگفت باچراغ نفتی درس میخوندم با این حال که میرفت تو چشم بازم درس میخوندم🤣🤣خواستم درسشو حذف کنم  انقدر ک مهربون بود توجه می کرد دلم نیومد، بنظرتون با پارتی اومدن بالا؟؟ شما بودین حذف می کردین؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ضربه خوردم از ی استاد بدجور بعد اینم دقیقا اخلاق و رفتارش مثله اونه حس بدی بهش دارم بعد حالا اینارو ...

ببین حذف نکن

در صورتی حذف کن که ازش چیزی یاد نمیگیری و مطالب آموزنده نمیگه که بار علمیتو بالا ببره

کاش بودم گیاه سرسبزی لا به لای سنگ فرش شما
ببین حذف نکن در صورتی حذف کن که ازش چیزی یاد نمیگیری و مطالب آموزنده نمیگه که بار علمیتو بالا ببره

دقیقا ازش چیزی یاد نمیگیرم گفت واسه امتحان سوال بهتون میدم ولی تجربش نکردی از ی استاد‌ک بدترین ضربه رو خوردی بعد اینم ها خیلی گیر میده جلسه اول خیلی خودمو گرفتم ک عاشقش نشم بعد اینم توجه می کرد چرا خودتو میگیری همش حالمو می پرسید حالا می ترسم از اینم ضربه بخورم حوصله هیچی رو ندارم دیگه نابود شدم

[QUOTE=314341195]ببین حذف نکن در صورتی حذف کن که ازش چیزی یاد نمیگیری و مطالب آموزنده نمیگه که بار علمیتو بالا ببره[/QUOTEبعد وقتی رو استاد کراشی خیلی روش حساسی و ازش مثله اون قبلا ضربه خوردی خیلی روش حساس میشی با کوچک ترین چیزی ازش زده میشی و میخوایی ک درسشو حذف کنی

چی بگم والا  من تو دانشگاهم نگاهم به استادا این بوده که فقط ازشون یه چیزی یاد بگیرم ولاغیر🧐نگ ...

والا منم نگاه عشقی ندارم اصلا تو فاز این چیزا نیستم فقط دیدی ی نفر از نظرت جذابه؟؟؟کلا هرسال رو ی نفر کراشم، اینجا دانشگاه آزاده کسی درس نمیخونه حالا تو ملی بودی فرق داره بایدم برات مهم باشه

والا منم نگاه عشقی ندارم اصلا تو فاز این چیزا نیستم فقط دیدی ی نفر از نظرت جذابه؟؟؟کلا هرسال رو ی نف ...

😂😂😂من کارشناسی رو دولتی خوندم 

ارشد دانشگاه آزاد میخونم 

دانشگاه آزاد اسمشه 

ولی دانشگاهش خیییییییییییلی خییییییییییلی آزاده 

باید اسمشو میذاشتن دانشگاه آزاد غیر اسلامی😂😂😂

دانشگاه آزاد برگ ریزان😂

دانشگاه رل یابی😂

خیلیا که تو فاز درس کلا نبودن

ناگفته نماند که بارعلمی استادا واقعا زیاد بود

هرچند من شاغلم نمیتونم زیاد برم 

ولی دانشگاه جالبیه

در مورد جذاب بودن هم آره 

طبیعیه کراش زدن در صورتی که کراش بمونه تا آخر 

به این آدما نباید نزدیک شد

کاش بودم گیاه سرسبزی لا به لای سنگ فرش شما
😂😂😂من کارشناسی رو دولتی خوندم  ارشد دانشگاه آزاد میخونم  دانشگاه آزاد اسمشه&nbs ...

وقتی ب این آدما نزدیک نمیشی اونوقت خودشون نزدیک میشن چی؟؟🤣🤣🤣🤣لامصرف اومده بهم میگه چته عذاب گرفتی🤣🤣 یعنی هاانقدررر نگرانه حالم بود🤣🤣همش دورو ورم چرخ می خورد🤣🤣🤣یعنی ها حتی در این حد بود اومده بودم چیزایی ک یاد داشت کردم رو نگاه کرد🤣🤣🤣🤣انقدرم داشت نگام می کرد تا از حالم مطمعن شه🤣🤣🤣🤣یعنی من داشتم پیشگیری می کردم این هعی بدتر می کرد باید بهش می گفتم درکش آره درکش😂😂

چیکار کنم بیخیالم شه؟؟😂😂😂مشاوره است😂😂😂

اونم کراش زده روت😁 کراش در کراش😁

بخدا منم تو فکرش بودم انقدر تو فکرش بودم اسمشو تو اینترنت سرج کردم دیدم این رسما لاس زنه🤣🤣مشاوره تحصیلی و مشاوره مال نوجوانان تو توضیحاتش گفته بود ک اون روابط صمیمی رو برقرار می کنه  خودشم گفت با همه صمیمیه و خیلی رو خوش اخلاقی تاکید کرد جوانان باید درک بشن  جوانان آینده سازن و فلان کیف کردمچ وقتی فهمیدم روم حسی نداره دو دسماله گرفتم خیلی داشتم عذیت میشدم خیالم راحت شد 

اونم کراش زده روت😁 کراش در کراش😁

کلا خیلیییی گوگولیه ۲۹،۳۰ سالشه برخلاف تصوراتم مثلا اگه ی استادی بود باهاش سرد بودی یعنی دیگه انگاری میخواست بلای آسمونی بهت نازل بشه ولی این خیلی ریلکسه انگار ماست خورده😁😁