2777
2789
عنوان

خنچه نوزاد

93 بازدید | 5 پست

سلام خانوما 

چند وقت پیش یکی از فامیلامون برا اولین بچه ش که تازه دنیا اومده جشن گرفته بود 

بعد خانواده پدرش برای بچه ش یه سبد پر وسایل و لباس اینا گرفته بودن 

الانم خواهر من حاملس و گیر داده که خانواده ما هم باید برا بچه ش خنچه ببریم😐

اسم این رسم و رسوم چیع؟😂

سیسمونی😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش رسم و رسوم چشم و همچشمی 🖐️😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

والا بگو خواهر جون بچه خودته هر چی دوست داری درست کن اصلا بجای یکی چهار پنج تا درست کن، چرا باید خرج بچه تو رو مامان بابات بدن؟ کم خرجت کردن که حالا خرج بچتم کنند؟ کی یه قرون کف دست پدر مادرت میزاره که ازش توقع داری؟ بنداز دور این رسم و رسومات کهنه رو

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃