2777
2789
عنوان

آراد برندینگ

135 بازدید | 4 پست

کسایی که قبلا کامنت گذاریش کار میگیرین 

هنوز کامنت گذاری غیرفعاله؟

ی کار مثل اون سراغ ندارین؟

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

یعنی هیچکس اونجا قبلا کار نکرده🤔

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

حالت اول: فردی که نه با آراد همدل و هماهنگ است و نه با آرادی ها که یقینا به هیچ سودی نمی رسد و وقت سرمایه اش تلف می شود.

حالت دوم: فردی که هم با آراد هماهنگ است و هم با آرادی ها که یقینا رشد می کند و به هر آنچه در دل دارد می رسد و چه بسا بالاتر از آن را فتح می کند.

حالت سوم: به آراد دل می بندد و با آرادی ها انسی ندارد که این شخص در طول زمان به آرادی ها هم علاقه مند می شود و مانند دسته دوم می گردد.

حالت چهارم: به افراد آرادی دل بسته و به آراد دل نبسته که این فرد هم دیر یا زود یک حرکت منفی از آن افراد می بیند و چون به آراد دل نبسته مانند دسته اول می شود و وقت و سرمایه اش تلف خواهد شد.

پس توصیه می کنیم ابتدائا با آراد و ساختارهایش انس بگیرید سپس مجذوب و علاقه مند به آرادی ها شوید.

رشد آراد در مقایسه با آرادی ها بیشتر است و چون با آراد ببندید رشد شما نیز بیشتر خواهد بود تا اینکه بر آرادی ها صرفا اعتماد کنید.

اعتماد به آرادی ها بعد از محبت و انس به آراد زمینه ساز رشد خواهد بود.

درخت تنومندی که پر از شاخه باشد اما ریشه محکمی نداشته باشد یقینا نابود خواهد شد و درخت ریشه داری که حتی شاخه ای نداشته باشد یقینا شاخه دار خواهد گردید.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالت اول: فردی که نه با آراد همدل و هماهنگ است و نه با آرادی ها که یقینا به هیچ سودی نمی رسد و وقت س ...

شما میدونید چطور میتونم برای تولید محتوا ثبت نام کنم؟

شرکت کلاهبرداری  الان پول منو خوردن  پس نمی‌ده

من اونجا ی بار کار کردم پولمو داد شما اونجا کار میکنید؟