2777
2789
عنوان

ادم خیلی احساسی

101 بازدید | 22 پست

خانما تا حالا شده به یه ادم متاهل حسی پیدا کنید منظور عشق واینا نیست مثلا یکی رو ببینید از خودتون خیلی بزرگتر بچش هم سن وسال شما باشه بعد مثلا چند بار نگاتون کنه شما هم از روی کنجکاوی نگاش کنید بعد بزهتون بگه شماره بده البته قبول نکنید سعی کنید فراموش کنین ولی ته دلتون یه جوریه با وجود اینکه زن وبچه داره ودوست دختر هم داره فکر کنم ولی بعضی وقتا بیاد تو ذهنتون من اصلا این شخصو نمیشناسم زیاد لقط چن بار دیدمش اینم بگم عاشقش نیستم بخدا فققط نمیدونم چرا اینجوریم وقتی یکیرو میبینم که اونم یه کم توجه میکنه تا چند روز یا چند هفته میرم تو فکر لطفا قضاوت نکنید بخدا هیچ چیزی بجز اینایی که گفتم نبو میدونم طرف از اون زن بازاس ولی چه کنم دست خودم نیست خیلی احساساتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو محیط کارم یه پسره زن وبچه داشت تازه بچش به دنیا اومده بود گیرداده بود بهم همش تو ذهنم میومد اخرسر برای اینکه برام درسر نشه مغازه کناریمون بود به صاحب کارم زن بود گفتم بهش تذکر داد که کاش نمیگفتم 😕

میتونم بگم درک میکنم یا نوجوونی یا برمیگرده به رفتار خانوادت و میزان محبتی که بهت میکردن

ماندانا دم خوب نیستن همیشه درگیری ولی چه ربطی داره به نوجونی ۲۵سالمه

منم تو محیط کارم یه پسره زن وبچه داشت تازه بچش به دنیا اومده بود گیرداده بود بهم همش تو ذهنم میومد ا ...

چرا کاش نمیگفتی؟ منم میخواستم بهش بگم از سن وسالت خجالت بکش ولی نشد خیلی پشیمونم که نگفتم

شما هم مثل من از خانوادت محبت و توجهی دریافت نکردی درسته؟؟ چون منم مثل شمام ولی خیلی خودمو کنترل می ...

اره بخدا تو خونمون بجز دعوا چیزی نیست وقتی یکیو که ارومه میبینم یه حس عجیبی بهم دس میده البته حتی با طرف حرفم نمیزنم ولی همش میگم خوش به حال خانوادش وتا چن روز همش گریه میکنم 

ماندانا دم خوب نیستن همیشه درگیری ولی چه ربطی داره به نوجونی ۲۵سالمه

پس همون به خونوادت ربط داره

بنظرم با روانشناس خوب صحبت کن اون بهتر میتونه کمکت کنه

و اره به نوجوونی میتونه ربط داشته باشه هورمون ها بهم میریزه ولی همیشه به اون ربط نداره

این نیز بگذرد..
چرا کاش نمیگفتی؟ منم میخواستم بهش بگم از سن وسالت خجالت بکش ولی نشد خیلی پشیمونم که نگفتم

چون که بعد اون پسر مغازه روبه رویمون از من خوشش اومد هی مغازمونو نگاه میکرد این زنه هم متوجه شده بود اخر سر که دعوامون شد داشتم میومدم بیرون  گفت پسرارو میاری مغازه راه میندازی دنبال خودت من اینجا ابرو دارم 😑 بعد پشتم همه جا گفت بود این دختر فلانیه ببین چیکار کرده مرد زن داره که زنش تازه زاییده گیر داده بهش اینو کسی بهم گفت یعنی میگم ای کاش نمیگفتم پسره که زن داره بهم گیرداده میگه بیا بریم بیرون خودم بی محلی میکردم بهش چون به صاحب کارمم گفتم میگفت خیلی پسر خوبیه اینجوری نیست  راستی چون قرتی بودم برای خودم بد شد اخه کلی پسر میومدن مغازه ازم خرید میکردن 😁

اره بخدا تو خونمون بجز دعوا چیزی نیست وقتی یکیو که ارومه میبینم یه حس عجیبی بهم دس میده البته حتی با ...

منم مثل خودتم

انشالله همسر خیلی خوبی نصیبت بشه 

درون گرا و ارومی؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم