2777
2789
عنوان

چجور با جنسیتش کنار بیاااام😔

1967 بازدید | 107 پست

بهم گفتن پسره . منم از ذوق خرید کردن نی نی رفتم آبی خریدم وسایلش رو. امروز آنومالی بهم گفت دختره. واقعا شوک شدم. دخترمم خیلی تو ذوقش خورد چون مطمئن بود داداش دار میشه. من و شوهرم از اول دوست داشتیم دختر باشه . حتی تیکر بارداریم رو دختر زدم  از همون هفته های اول. اما بهمون گفتن پسر .مام دیگه دل بستیم. الان نمیتونم قبول کنم دختره. 

...گریه ام میکنم یدفعه. 

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

عزیزم اشکال نداره دختر خیلیم شیرینه😘

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا فک نمیکنی این همه تاپیک وغبطه و حسرت ناشکریه؟ واقعا فک. نمیکنی خدا قهرش میگیره ازکارت؟ خب دیگه شده،اونی ک خواستی نبود بسه دیگه

باهاش کناربیاو دوسش داشته باش

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

درکت میکنم

کم کم عادت میکنی عزیزدلم

جلو بچه خودتو کنترل کن

بگو قراره یه آبجی خوشگل بیاد

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

انقدر از این تغییر بدم میاد. 

مخصوصامیگن پسر ولی دختر

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....