2777
2789
عنوان

همکلاسی حسود...😐😐😐

414 بازدید | 6 پست

ما تو مدرسمون ازمون ماهیانه برگزار میشه هممون قلمچی ازمون میدیم بعد من این دفعه سوم شهرستان شدم دفعه های قبلی تو ازمون های مدرسم حتی رتبه میاوردم

امروز کسایی که یه عمر دوستام بودن یکیشون تو روم گفت اره دیدیم میخوندی هفته بعد یادت میرفت😂😂😂😂

در صورتی که من همیشه داوطلب برای تمام پرسشا بودم و نمرم کمتر از ۱۸ نمیشد

میدونم باید از این گوش بشنوم از اون یکی بندازم بیرون ولی بگید چجوری باهاشون رفتار کنم خر نشم دوباره برم سمتشون

کاربری دست دو نفر میباشد❗    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا توجه نکن. ..موفقیتت خودش جواب همه رو میده. ..تمرکزت رو بزار رو درست. ..اصلا انگار نمیبینی این ادمای سم رو

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
حالا نمیشه که مستقیما چیزی بهشون بگی بالاخره چشم تو چشم هستی ولی بهترین کار اینه وقتی میان دورت هی ب ...

😂😂😂😂😭😭😭تو روحت

جدی چیکار کنم واقعا نمیتونم یه روزه سرد باهاشون برخورد کنم

اصلا توجه نکن. ..موفقیتت خودش جواب همه رو میده. ..تمرکزت رو بزار رو درست. ..اصلا انگار نمیبینی این ا ...

بعد یه مسئله‌ی دیگم هست اینه که بعضی از بچها فقط قلمچین ولی من مازم ازمون میدم با دوتا منبع پیش میرم

بعد همینا گفته بودن از سوالای ماز برای ما بیار ماهم برای تو گزینه دو میاریم 

چیکار کنم نمیخوام بدم بهشوننن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بگو جایی ک هستم تعهد اخلاقی دادم ک سوالات رو ب جایی نرسونم. ..نمیخام عذاب وجذان بگیرم. ..سوالات شما رو هم نمیخام ممنون از محبتتون. ..چرا گفتی اخه داری جای دیگه هم ازمون میدی دختر ...

نهایت چهار تا از گوگل دانلود کن بده بهشون. .یبار 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم