2777
2789

دوستان لطفا پاسخ بدید

بچه ام ۱۴ ماهه هست با انواع دارو خوب نشد ۴ ۵ روزه دکترا هم براش فقط دارو مینویسن در صورتی ک دارو داره و خوب نشده تب شدید و اسهال سرفه بیحالی..کسی تجربه بستری کردن داره دکترا بستریش نمیکنن نمیدونم چرا..اگر با اصرار بستریش کنم موثر هست.هرکه جواب داد اجرش با امام حسین بحق ابولفضل بچش زیر سایه اهل بیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویروس با دارو خوب نمیشه و باید دوره اش تموم بشه،فقط مراقب تبش باش..

اول استامینوفن با پاشویه،نیم ساعت بعدش تب سنجی اگه بالا بود

دوم شیاف باپاشویه،نیم ساعت بعدش تب سنجی اگه بالا بود

سوم ایبوپروفن با پاشویه نیم ساعت بعد تب سنجی اگه بالا بود..

چهارم درمانگاه..

همه مراحل بالا همزمان پاشویه میخواد،هیچکدوم بتنهایی جواب نمیده

من  الان از بیمارستان مرخص شدم یه نفر همینو میگفت چند بار برده دکتر خوب نشده اونم میخواست بشتریش کنه انشالله خوب میشه 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

ان شاءالله خوب بشه 

بچه های منم یه هفته اینحوری بودن دکتر گفت ویروسه با دارو خوب نمیشه باید بذاری دوره بیماریش طی بشه پیاز تکه کن بذار کف پاش حوراب پاش کن تبش کم میشه واسه اسهالشم بهش پودر بده اسم پودر رو یادم نمیاد همون که با اب قاطی میکنی میذاری یخچال.... 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

دکترشو عوض کن اگه داروهاش بهش نمی سازه بگو داروهاشو عوض کنه زمان می بره تا خوب بشه 

بیمارستان مگه چیه که می خوای بستریش کنی 

از دکتر بپرس خودت بهش انقد برس سیستم ایمنیش تقویت بشه 

شیربادوم بده بهش

نه بستریش نکن گناه داره بیمارستان آلوده اس 

داروهاشو سروقت بده 

برای اسهالم ‌هلیله سیاه ازعطاری بگیر بکوب با اب بده بخوره من ب دخترم دادم زودی اسهالش برطرف شد 

برا سرفه هم مرتب بهش آبجوش عسل و آبلیمو بده 

آویشن و پونه و فرنی و نشاسته بده

ببین این ویروسه طول میکشه تا ازبدنش خارج بشه شیرتو بهش زیاد بده بزار هی ادرار کنه تبش میاد پایین