2777
2789
عنوان

از کجا میتونم نماز خوندن یاد بگیرم

172 بازدید | 24 پست

آخرین نمازی که خوندم مال کلاس سوم بود همون جشن تکلیف اینا تو خانوادم کسی نمیخونه به جز مامان بزرگم که اونم شهرستانه و خیلی سالمنده به دلم افتاده نماز بخونم قرآن بخونم که اونم اصلا بلد نیستم سایت خوب مطمئن می‌شناسید یادم بده روان اسون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوگل کن 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
ناخنامم ریمو کردم کاملا ولی خیلی کم مژه دارم اوکیه؟

مهم نیت و اعتقاد قلبیه به نظر من

همین که به دلت افتاده و میخوای نمازاتو بخونی واقعا فوق العاده و عالیه

من با وجود ناخن هم نمازمو اگه بتونم میخونم

ناخنامم ریمو کردم کاملا ولی خیلی کم مژه دارم اوکیه؟

سلام عزیزم.

تبریک میگم بهت ان‌شاءالله تو این مسیر عالی و شیرین که قدم برداشتیم روز به روز پیشرفت کنی و سعادتمند بشی😍😍.

از گوگل کمک بگیر یا برو یه مسجدی که نزدیکتون باشه و از روحانی و معتمد اون مسجد کمک بگیر. ان‌شاءالله موفق بشی گلم. برا ظهور و فرج امام زمان عج و براهمه مردم هم دعا کن♥️♥️🌺

و اگه کاشت مژه داری اونارم باید رفع کنی تا مانع وضو نباشن.