2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پنج روز تا ۱۴ روز باید پربود بشی

من برا تنظیم قاعدگی میخورم ولی خب هر شب هر وق بتونم میخورم یعنی ساعت مشخصی نداره حس میکنم بخاطر اینکه سر تایم نخوردم هنوز پریود نشدم نکنه پریودیممم تنظیم نشههه

من ۲۲ بسته رو تموم کردم هنوز پری نشدممم طبیعیه؟ من برا نتظیم قائدگی و تنبلی تخمدان میخورم

چند روزه  تموم شده؟

منم برا همون میخورم ،کاری نداشته باش پریود میشی یا نه ،همونطور که گفته استراحت کن بعد بخور

من برا تنظیم قاعدگی میخورم ولی خب هر شب هر وق بتونم میخورم یعنی ساعت مشخصی نداره حس میکنم بخاطر اینک ...

نگران نباش تنظیم میشه ،من تنبلی شدید داشتم اینسری سر هفت روز تموم شد،همیشه تا ۲۰ روز میدفت

چند روزه  تموم شده؟ منم برا همون میخورم ،کاری نداشته باش پریود میشی یا نه ،همونطور که گفته است ...

از روز ۵ قاعدگی باید شرو کنم اره؟؟؟ 

ب من دوفامد ۱۰ هم داد گف از روز ۱۵ قائدگی تا ۲۵ بخور اونم خوردم تموم ولی هنوز پریودی اتفاق نیفتاده

من برا تنظیم قاعدگی میخورم ولی خب هر شب هر وق بتونم میخورم یعنی ساعت مشخصی نداره حس میکنم بخاطر اینک ...

میشی نگران نباش.اون سر ساعت مشخص خوردن بیشتر برای جلوگیریه. البته برای تنظیمم میگن سر ساعت باید باشه ولی میشی چند روزه تموم شده قرصت؟

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹
نگران نباش تنظیم میشه ،من تنبلی شدید داشتم اینسری سر هفت روز تموم شد،همیشه تا ۲۰ روز میدفت

قرص پونیکا برا تنبلی استفاده میکنید؟؟؟؟ منم از هورمونی دادم گفتن تنبلی داری شما باردار شدین؟؟؟