2789
عنوان

زایمان

84 بازدید | 16 پست

سلام خسته نباشید من سه سال پیش ب خواست خودم سزارین کردم دستم خالی بود دکترم فقط هزینه جراحی ازم گرفت گف اگ دستت خالیه ب پرستارا و اینا اومدن بالاسرت نگو خودم درخواست دادم بگو بچم کاشتم و اینا ک اسمش یادم رفت چی بود ک هزینه بیمارستان ازت نگیره حالا بچه بعدم و سعی دارم طبیعی بیارم درهرشرایطی.. حالا میخوام بدونم سزارین قبلم تو سیستم ثبت شده؟؟ طبیعی بیارم بعد نمیگن تو خوب بچه قبلت کاشتی نشد بچه دارشی و فلان بهمان.. ذهنم درگیرشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه چه ربطی داره خیلیا بعد آی وی اف طبیعی هم باردار شدن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

پس نمیپرسن. ودردسرنمیشه برام

نه بگو طبیعی باردار شدم حالا مگه بعد سزارین طبیعی انجام میدن؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عهه چ‌جالب  ب جای عمل فشار نمیاد؟

ن بابابعدازپنج سال میشه طبیعی اورد... منم خو ذهنم درگیر شد وگرنه هنوز اقدام نیستم.. سال دیگ میخوام اقدام کنم تابخواد دنیابیلدبچه میشه پنج سالش

نمیدن؟؟ 

من ندیدم🤨

شاید بعد یه طبیعی مشکل اسکلتی برات بوجود بیاد نامه سز بدن ولی برعکسشو ندیدم