2777
2789
عنوان

زایمان

84 بازدید | 16 پست

سلام خسته نباشید من سه سال پیش ب خواست خودم سزارین کردم دستم خالی بود دکترم فقط هزینه جراحی ازم گرفت گف اگ دستت خالیه ب پرستارا و اینا اومدن بالاسرت نگو خودم درخواست دادم بگو بچم کاشتم و اینا ک اسمش یادم رفت چی بود ک هزینه بیمارستان ازت نگیره حالا بچه بعدم و سعی دارم طبیعی بیارم درهرشرایطی.. حالا میخوام بدونم سزارین قبلم تو سیستم ثبت شده؟؟ طبیعی بیارم بعد نمیگن تو خوب بچه قبلت کاشتی نشد بچه دارشی و فلان بهمان.. ذهنم درگیرشده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه چه ربطی داره خیلیا بعد آی وی اف طبیعی هم باردار شدن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

پس نمیپرسن. ودردسرنمیشه برام

نه بگو طبیعی باردار شدم حالا مگه بعد سزارین طبیعی انجام میدن؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

عهه چ‌جالب  ب جای عمل فشار نمیاد؟

ن بابابعدازپنج سال میشه طبیعی اورد... منم خو ذهنم درگیر شد وگرنه هنوز اقدام نیستم.. سال دیگ میخوام اقدام کنم تابخواد دنیابیلدبچه میشه پنج سالش

نمیدن؟؟ 

من ندیدم🤨

شاید بعد یه طبیعی مشکل اسکلتی برات بوجود بیاد نامه سز بدن ولی برعکسشو ندیدم