2777
2789
عنوان

ساده رد نشو

111 بازدید | 10 پست

سلام وقت زیادی ازتون نمیگیره

لطفا برای نجات انسانهای مظلوم وبی دفاع و به ویژه کودکان غزه هر چند بار میتونی سوره نصر رو بخونید

الهی هیچ کشوری جنگ رو تجربه نکنه

ببخشید ولی مگه خدا خودش این اتفاقات رو نمیبینه لازمه حتما ما بهش یادآوری کنیم کاری انجام بده ؟!  ...

دا خودش گفته از من بخواهید

اطعونی استجب لکم ،از تو حرکت از خدا برکت،خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نخواهد داد مگر اینکه خودشان بخواهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه علم من در حدی نیست که بتونم پاسخ سوال شما رو بدم

ولی گاهی اوقات انجام یه کارهایی به ادم امید ودلگرمی میده

حالا شاید خدا به وسیله دل پاک یه سری از بنده هاش یه نظری بکنه

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران کاش برای بدبختا وزندانی های سیاسی و گروگانهای ایران هم تاپیک دعابزن ...

دقیقا کاش ی دعا بگن بخونیم واسه مشکلات خودمون

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...
حق الناس روببخشیم که چی بشه میشه بکی

که دل و قلب خودت سبک شه

اولش متوجه نشدم منطورت رو بعد فهمیدم امضام میگی

بعضباشم ببخشی قبوله😉🤍

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...
نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران کاش برای بدبختا وزندانی های سیاسی و گروگانهای ایران هم تاپیک دعابزن ...

روزی رو میبینیم که آدمهایی مثل تو وهمفکر تو زیر چکمه همین حیوونها له میشید،اون وقت میفهمید که نباید این حرف رو میزدید

روزی رو میبینیم که آدمهایی مثل تو وهمفکر تو زیر چکمه همین حیوونها له میشید،اون وقت میفهمید که نباید ...

مثلاغزه به توچه خوبی کرده که ایران نکرده

بدبخت به فکرمردم کشورخودت باش با خوددولت کارندارم