2777
2789
عنوان

این چی بود خدایا 😕💔

68 بازدید | 4 پست

دوستان سرما خوردم بدجور کلی هم کلاس و درس و امتحان دارم بگین چیکار کنم سریع گلوم خوب بشه ببخشید میگم ولی به سختی میتونم آب دهنمو قورت بدم خیلی بدهههه(دکترم رفتم همون چرتو پرتای همیشگی که هیچ تاثیر نداده نوشت)

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

برای گلوت

شیر عسل داغ بخور

قشنگ گلوتو نرم و پاکسازی میکنه 

به طوری که راحت میشی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
برای گلوت شیر عسل داغ بخور قشنگ گلوتو نرم و پاکسازی میکنه  به طوری که راحت میشی

واقعا مرسی عزیزم خداکنه درست بشه اصلا نمی‌تونم دهنمو بزارم باز از درد 

امروز به وقت1402/12/23 یادداشت کردم به هدفم برسم و اون تغییر بزرگ رو تو خودم ایجاد کنم امیدوارم یکسال بعد1403/12/23وقتی نگاه این امضا کردم لبخند رضایت رو لبام باشه.امیدوارم همه به چیزی که می‌خوان برسن🫶🏻🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مرسی عزیزم خداکنه درست بشه اصلا نمی‌تونم دهنمو بزارم باز از درد 

میفهمم 

گلو درد خیلی عذاب آوره

امروز شیر عسل بخور 

حتما گرم باشه

شب هم قبل خواب بخور

فردا صبح هم بیدار شدی بخوری

دیگه نرم نرم میشه کاملا

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
میفهمم  گلو درد خیلی عذاب آوره امروز شیر عسل بخور  حتما گرم باشه شب هم قبل خواب بخور ...

فداتشم ممنونم چشم 🤍