2777
2789
عنوان

رابطه سمی...🤦🏻‍♀️💔

891 بازدید | 4 پست

نشانه های رابطه تاکسیک(سمی) :
- بیشتر از اینکه چیزی به دست بیارید از دست میدید، این باعث میشه احساس بی ارزش بودن و پوچی کنید.
- دائما احساس بی احترامی میکنید و یا نیازهای شما نادیده گرفته میشوند.
- احساس میکنید که مورد حمایت قرار نمی گیرید، درک نمیشوید، تحقیر میشوید و یا مورد حمله قرار میگیرید.
- بعد از صحبت کردن یا حضور در کنار آن شخص احساس افسردگی، عصبانیت یا خستگی میکنید.
 - وقتی در کنار آن شخص هستید نمیتوانید بهترین خودتان باشید.
- احساس میکنید که باید همواره مکالمه و رفتار بسیار محتاطانه ای با آن شخص داشته باشید تا از طرف او مورد حمله قرار نگیرید.
- برای شاد کردن او بیش از حد زمان و انرژی میگذارید. ( وقت و انرژی خود را هدر میدهید. )
- همیشه مقصر هستید.همه چیز را طور دیگری بیان میکند یا نشان میدهد تا مقصر اتفاقاتی که خودش بوده، شما باشید.

لطفا رابطه های سمی زندگیتونو تموم کنین. میفهمم که عشق و وابستگی و خاطره و...دل کندن رو براتون سخت میکنه....اما اگه به همچین روابطی ادامه بدین سمش دامنتونو میگیره..یجایی میبینین چقدر اسیب دیدین...چقدر خسته این..چقدر زخم خوردین..:)❤️‍🩹

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.