من یبار وسط دانشگاه این بلا سرم اومد 🫥 شورتم پام نبود به پیشنهاد دوستان دستمال کاغذی گذاشتم بین پاه ...
من حدود هشت سال پیش بود فکر کنم مشهد بودم تو حرم امام رضا ، پریود شدم لباس زیر هم نپوشیده بودم ، اما نوار بهداشتی همراه یکی از دخترا بود خلاصه نوار گذاشتم خودمو سفت گرفتم و همونجوری راه میرفتم ، به دخترا گفتم بیاین بریم بازار من بخرم ولی نمیدونم فکر کنم تو بازارش هم اون موقع لباس زیر پیدا نکردم تا بعد دو سه ساعت برگشتیم ، واقعاً شرایط سختی بود
از بعد اون موقع تا سر کوچه هم بخوام برم لباس زیر میپوشم نوار بهداشتی هم همیشه بخوام مثلاً جای برم میبرم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻