2777
2789
عنوان

پریود ش‌دم 😭😭😭

4075 بازدید | 16 پست

اومدم چند روز خونه مادر شوهر بمونم 

چون شرت نمیپوشم نیاوردم نوار هم نیاوردم چون موعدم پنج روز دیگس انداختم جلو 

حالا پاشدم دیدم پریودم 

پریود هام هم وحشتناک درد دارم 

گلوم هم میسوزه شدید لوزه ام اومده 

نمیدونم چیکار کنم با این وضعم 

🤕🤕🤕

لطفا کاربر اقا وارد تاپیک نشه 🙏🏻❤️A💍

خونه ی خودت با مادر شوهرت چه قدر فاصله واری 

اگر کمه برگرد 

اگرم نیست برو بخر

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همیشه یک هفته به پریودی وسایلت رو با خودت ببر هر جا می ری الانم تماس بگیر با همسرت بگو صبح شد برات وسیله بخره بیاره و یا به مادر شوهرت بگو. یک راه دیگم می مونه که فعلا تا صبح ک مغاره ها باز میشه از مادر شوهرت بخوای لباس زیر ب همراه  نوار بده اگرم نداشت دستمال بذار رو لباس زیر مادر شوهرت چاره ای نداری فعلا

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

چه شرایط بدی 

خانوما و ما دختر خانوما یه قدم هم از خونه دور میشیم باید همیشه لباس زیر پوشیده باشیم 

و نوار بهداشتی هم همراه خودمون داشته باشیم.😐🤦🏻‍♀️

به همسرتون بگید برن خرید ، البته اگه روشون بشه 😬 چاره ی دیگه ای نیست .

خونه خودم ی نیم ساعت راهشه 

شوهرم رفته سفر کاری 

حالا صبح بگم میخام برم خونمون هی گیر سه پیچ میده اینا حساسن حالا هی میگن تازه عروسی تنها جایی نرو دلم میخاد جرشون بدم درک و شعور ندارن

خونه خودم ی نیم ساعت راهشه  شوهرم رفته سفر کاری  حالا صبح بگم میخام برم خونمون هی گیر سه ...

خودش زنه درکت میکنه قضیه رو بگووبرو

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

من یبار وسط دانشگاه این بلا سرم اومد 🫥 شورتم پام نبود به پیشنهاد دوستان دستمال کاغذی گذاشتم بین پاهام و خودمو سفت گرفته بودم😵‍💫 صورتم عین گوجه شده بود🤣🤧 میترسیدم کنار پسرا مانتو رو کثیف کنم 

شرت دارمه پنج شیش تا کوچه پایین تر خونمه دارم 

حالا خواهرشوهر من عید مهمون بودیم ،شورت نداشت پریود شد ،رفت از زن عموش که صاحب خونه بود هم شرت وهم نوار گرفت هیچ خجالتم نکشید 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا خواهرشوهر من عید مهمون بودیم ،شورت نداشت پریود شد ،رفت از زن عموش که صاحب خونه بود هم شرت وهم ن ...

من از مامان خودم هم خجالت میکشیدم