خب دوستان من یه شخصی رومیشناختم که امروز دیدمش واس اولین بار و قبلا فقط باهمچت کردیم و اهنگ فرستادیم براهم و فالورم بوده و همو میشناسیمکمی اون پیشنهاد کرد ییینیم همو و من سرمو گذاشتم رو شونش یکم تو ماشین رفته بودیم بام و وقتی برگشتیم اون واییسادیم یجا گف میشه اجازه بگیرم وای بچیزی گفتم چی گف بیام جلو و ینی منو ببوسه و من نزاشتم اومدیم خونه و گفتم ک ناراحت شدم و اون عذرخاهی کرد بازم ببینمش ایا؟؟؟نظرتون رو بگسد بهم
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون سرتو گذاشتی رو شونش اینجور به نظرش اومده ک میتونه ببوستت . حد و حدودو مشخص کن که به مشکل نخوری . ینی اگه با لمس مشکل داری خودتم لمسش نکن که توقعی واسش ایجاد نشه