2777
2789
عنوان

دزد

331 بازدید | 30 پست

بچه ها یکی در آپارتمان رو شکسته ( قفل رو در آورده) و اومده تو تو ۱۵ دقیقه چون رفتم سوپر سرکوچه و در رو قفل نکردم و حتی گوشیم به شارژ بود.  فقط و فقط لب تاپ و گوشیم رو برده  حتی طلا جلو چشمش بود  یه دوربين قیمتی هم روی تخت بود!!!   مثل اتفاق اخیر این چند روز پیش!!!!  چی فکر می‌کنید 

با حیوانات مهربون باش♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره تو همسایه هاتون کسی دزد باشه ، که شما رو میشناخته و اینکه از کجا میدونسته یهویی میری سوپری ، من میگم تو ساختمون تون کسی هست که دزده

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
شکایت کن گرچه نتیجه ای ندارد تا سر کوچه هم میری در قفل کن حتی شب مبخوابی در قفل کن خونه تنهایی در ...

فقط میگم چرا لب تاپ و گوشی رو برده؟!  چرا طلا و دوربین جلو چشمش نبرده

با حیوانات مهربون باش♥️

فقط میگم چرا لب تاپ و گوشی رو برده؟!  چرا طلا و دوربین جلو چشمش نبرده

خب عجله ای بوده ، من میگم همسایه هست ، دیده سوپری میری ترسیده زود برسی فقط اونا رو برده

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
احتمال داره تو همسایه هاتون کسی دزد باشه ، که شما رو میشناخته و اینکه از کجا میدونسته یهویی میری سوپ ...

آره منم   چون چند وقت پیشش طبقه اول هم خالی شد!!!  ولی چرا از من فقط لب تاپ و گوشی برده؟

با حیوانات مهربون باش♥️