2821
2789

خوب میشه ایشالله عزیزم،براشون حمد شفا میخونم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد

جدیدا سرطان سینه کشنده نیست

سینه رو برمیدارن

شیمی درمانی و پرتو درمانی

بعدش خوب میشه

داشتیم تو فامیل ک الان چندسال از درمانشون گذشته و سالمن دارن‌زندگی میکنن

انشالله خدا شفاش بده 

من دو تا خواهر میشناسم که جفتشون تقریبا ۲۰ سال پیش سرطان سینه داشتن درمان کردن الان هزار ماشاالله خیلی عادی دارن زندگی میکنن

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳

😑 مامان منم همینطور شده اصلا باورم نمیشه ظرف چند ماه از این رو به اون رو شد انگار اون مامانمو بردن یکی دیگه آوردن گذاشتن جاش واقعا درد سنگینیه شما چرا اینطور شد دیر رفتین؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
2823
2791
2779
2792