2821
2789
عنوان

من خیلی‌ زشتم 🥲

262 بازدید | 20 پست

خسته شدم

حس میکنم همه مسخره م میکنن 

بچه بودم خیلی‌ قشنگ بودم. بقیه که میان آلبوم رو که نگاه میکنن میگن نه فلانی (من ) این نیست این فرشته اس. یا میگن چقد تغییر کردی

🥲💔 

دیگه پولم ندارم که یکم حس خوشبختی کنم.‌فقط استعداذ داشتم زرنگ فامیل بودم که  به دلایلی ۳ سال پشت کنکور موندم 

امروز یکی بهم گفت چقدر زشتی دلم شکست. 

عکس نمیدم حوصله دلسوزی ندارم 🥲

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

هر باوری که نسبت به خودت داشته باشی و هرجوری که با خو‌ت رفتار کنی دیگرانم همون رفتارو باهات دارن کلا ارتعاشتو میگیرن پس مسئولیتشو قبول کن و درونتو تغییر بده.

زشتی و زیبایی سلیقه ای همیشه هم یکی خوشکل تر از ما پیدا میشه این تویی که باید به خودت مطمئن باشی.

هی من زشتم من زشتم 😒

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😐😐😐خب الان فقط حس منفی داری امکان نداره یکی زشت باشه ت هم زیبایی داری یکس خردیکی چهره

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
هر باوری که نسبت به خودت داشته باشی و هرجوری که با خو‌ت رفتار کنی دیگرانم همون رفتارو باهات دارن کلا ...

چهره چه ربطی به باور داره 🥲💔 تو نگاه اول چهره آدمه که جلب توجه می‌کنه

منم زشتم ناراحتم باشم کاری از دستم برنمیاد منم بخاطر بی پولی نمیتونم خودمو خوشگل کنم

الان تا چهره زیبایی نداشته باشی هیچ اهمیتی بهت نمیدن

نمونه ش خودم  کسی بهم اهمیت نمی‌ده

چهره چه ربطی به باور داره 🥲💔 تو نگاه اول چهره آدمه که جلب توجه می‌کنه

خیلی ربط داره

واقعا ندیدی بعضیا نه هیکل دارن نه قیافه از نظر بقیه زیبان و کلیم طرفدار دارن🤔

در‌ هر صورت بیشتر مطالعه کنی و تحقیق و تمرین بیشتر به حرف من میرسی الان مقاومت داری ظاهرا خودت میدونی دیگه

ببین منم خیلی چاقم حالم بده ارادمم صفره

چاق با زشت خیلی فرق داره و میتونی کم کم وزن کم کنی ولی کسی مثل من نه نمیتونه خوشگل بشه 

خیلی ربط داره واقعا ندیدی بعضیا نه هیکل دارن نه قیافه از نظر بقیه زیبان و کلیم طرفدار دارن🤔 در‌ ه ...

چیبگم 🥲💔تشکر واسه راهنمایی 

اونور داشتم میگفتم قفل شد

بازم میگم سلیقه‌ایه مثلا از نظر من افرادی که کک و مک دارن رو گونه‌هاشون کیوتن

بعدشم الان دیگه اکثر این چیزایی که گفتی قابل تغییره اما اگه نتونی خودتو دوست داشته باشی و قبول کنی که قرار نیست همه آدما بی‌نقض باشن یا از نظر همه زیبا باشن فکر نکنم چیزی حل بشه

قصدمم دلسوزی نیست فقط معتقدم حیفه زندگیو زندگی نکرده بذاری کنار حس و حالت خوب نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اونور داشتم میگفتم قفل شد بازم میگم سلیقه‌ایه مثلا از نظر من افرادی که کک و مک دارن رو گونه‌هاشون ک ...

تشکرات 💛🫂 

نمی‌دونم شاید واسه اینه حساس شدم ولی روحیه ام داغوونه

خیلی آروم شدم با حرفات مرسی مهربونن

تشکرات 💛🫂  نمی‌دونم شاید واسه اینه حساس شدم ولی روحیه ام داغوونه خیلی آروم شدم با حرفات مرس ...

و یه فکری واسه روحیه‌ات بکن مگه آدم چندبار زندگی میکنه که با حال بد بگذرونه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم