2777
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی

75 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان خواهش میکنم اگه کسی مشاوره تحصیلی حضوری برای رشته تجربی سراغ داره بهم معرفی کنه برای دخترم میخوام خسته شدم آنقدر سرچ کردم اینترنت اگه بلدید توروخدا بگید تبلیغ هم نباشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درضمن درکرج یاتهران باشه 

من مشاور خودم هست راضیم ازش تهرانه ولی غیر حضوریه ولی سه تا عوض کردم ایشون خوب بودن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

از من به شما نصیحت مشاور خوب نیست نگیرید، خود فرد بیشتر از هرکسی خودشو میشناسه و میدونه چه برمامه ای واسش مناسب هست یا نیست

هیچوقت مشاور فرد رو مثل خودش نمیشناسه و در اکثر مواقع باعث گمراهی دانش اموز میشه

می‌بینم آن شکفتن شادی را...
درضمن درکرج یاتهران باشه 

راستی یکی ام هست معرفی کردن به من . من رفتم پیشش ولی نسبت به هزینه مشاور خودم اوکی تر بود اسمش یادم نی فردا پیام بده بپرسم اسمشو 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
درضمن درکرج یاتهران باشه 

یدونه دیگه هم هست معروفه پوردستمالچی فک کنم تهرانه 

ممنونم من حضوری فقط میخوام چندنفرآنلاین هستن اعتماد ندارم 

پوردستمالچی تحقیق کنید ببینید چطورن حضوریه تهرانه . کرجم اگه اشتباه نکنم اسمش دکتر امینی بود اونم حضوری