2777
2789
عنوان

کیا بعد عمل بینی مشکل تنفس دارن

4992 بازدید | 50 پست

شش روزه دماغمو عمل کردن امروز تامپونهارو برداشتم دارم میمیرم از تنگ نفس کیا اینطور بودن چند وقت بعد خوب شین بقران خیلی پشیمونم توروخدا اونایی ک اینطور بودن و خوب شدن بیان کمی دلداری بدن دارم میمیرم بینی خودم کوچیک بود عمل کردم تیغه بینیم رو. کوچک کرده و قوس داده الان میگم نکنه تا اخر عمرم اینطور نفس بکشم توروخدا اونایی که عمل کردن بیان 

ن تا دوهفته اینجوریه کم کم درست میشه نگران نباش

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تامپون ک کشید نفست باز شد یعد گرفت یا ن کلا باز نشد ؟؟

اگه کلا باز نشده خب جای نگرانی داره

اگه باز شده و دوباره بسته شده عادیه

من مشکل تنفسی داشتم 

کلا از یه سوراخ بینیم تنفس نداشتم

میشستم تنفس نبود هیچ وقت نبود کلا دیگه روز 8  رفتم بهش گفتم روز ده دوباره جراحی شدم

پره های بینیت رو هم گفتی کوچیک کنه؟ بخیه زده کنار بینیت رو هم؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دارم سکته میکنم دو روزه تامپون هارو برداشتم قلبم درد گرفته اینقدر میترسم.. چون بینبم کوچیکم شده برای اون خیلی میترسم سوراخاشو کوچیک کرده قوس داده تیغشم باریک کرده