2777
2789
عنوان

لاغرييي

102 بازدید | 12 پست

بچه ها من احساس ميكنم خيلي لاغر شدم قبلا هم لاغر بودم لاغرتر شدم يه مكمل يا قرصي كه خيلي ضرر نداشته باشه چاق كننده باشه بهم پيشنهاد بدين☹️☹️

يا اگر راه حلي دارين ممنون ميشم راهنماييم كنين 

چندماه ديگه عروسيمه ميخوام يكم پر بشم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عرق یونجه ...قرص شیکوریدین نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی ... بعد از هر وعده غذایی ۳ تا خرما بخور...پودر گین آپ

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 
عرق یونجه ...قرص شیکوریدین نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی ... بعد از هر وعده غذایی ۳ تا خرما بخور...پ ...

پودر گين اپ مصرف ميكردم خيلي يهويي چاق ميشدم احساس كردم عوارض زياد داره خيلييي اشتهام باز سده بود

من هردوروز ک کره میخورم یک کیلو میره سر وزنم😐

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 
پودر گين اپ مصرف ميكردم خيلي يهويي چاق ميشدم احساس كردم عوارض زياد داره خيلييي اشتهام باز سده بود

گین آپ کودکان 

اعصـــاب یـه آبــــانی   مثـل  مین  مـیمونــه..!   ســـعی نـکــن روش راه بـــری:) 
من كره شكلات همه چي ميخورم ولي فرقي نميكنم

عزیز چرا نمیری دکتر تغذیع

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز