2777
2789

شبکه بهداشت برو بهت قشنگ یاد میدن

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توبیمارستان به پرستارکودک بببگویادت میده

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

بغلش کن اروم سینتو بزار توی دهنش دیگه.

خودش میگیره.

سینتو یکم نگه دار نزدیک لباش میگیره خودش بعد مثلا اگه سختشه نگه دار سینتو...

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

کل هاله را سعی کن بزاری دهنش .. فقط نوک را نزار .. یجوری بگیرش که هوا نخوره دلش درد بگیره... همین الان داشتم نی نیمو شیر میدادم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
کل هاله را سعی کن بزاری دهنش .. فقط نوک را نزار .. یجوری بگیرش که هوا نخوره دلش درد بگیره... همین ال ...

خوش به حالت من خیلی خنگم هرچی واسم توضیح میدن بازم نمیتونم🤕

بالش بزار رو پات بچه رو بزار رو بالش سرش باید تقریبا نزدیک ارنجت باشه و دستت رو قشنگ بیار زیر باسنش و یکم متمایل کن سمت خودت با اونیکی دستت ه سینه رو نوکش رو بگیر ببر سمت دهنش

وای خدا دلم رفت🤍🦋🥰🥰

عزیزم خودش گشنه بشه میگیره.

موقعی که پسرم دنیا اومد۱۹,سالم بود و فرم س ی ن ه هام خیلی بد بود 

بچه ام تو بیمارستان بستری بود فقط خودم رو میزاشتن برم پیشش،اینقد نگران بودم که نمونه شیر بخوره 

ولی اینقد گشنش بود که ناباورانه،گرفتش و خورد.

خواهش میکنم شیشه نده به بچه  

خودش یاد میگیره

بیمارستانم تاحالا چندبار گفتن ولی بازم بچن درست نمیگیره☹️

عزیزم با انگشتات سینتو تحریک کن ک نوکش معلوم شه اونجوری نینیت راحت تر میتونه سینتو بگیره

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]