2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 95 پست
فدات شم راستی همسر فعلیتون هم قبل ازدواج کرده بودن؟

همسر فعلیم همون سالی ک همسر من فوت کرده توی دوران عقد جدا شدن و دیگه هم قصد ازدواج نداشتن تا اینکه بعد از ۸سال خدا ما رو سر راه هم قرار داد 

اون اوایل چرا احساس گناه داشتم ولی الان نه یکی از اعضای خانواده ام فوت کرده هروقت برای اون فاتحه و ق ...

چه جالب

پس انگاری من هنوز توی دوره سوگم

تصور اینکه یه روزی سرخاکش نرم برام دور از ذهنه

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسر فعلیم همون سالی ک همسر من فوت کرده توی دوران عقد جدا شدن و دیگه هم قصد ازدواج نداشتن تا اینکه ب ...

ایشالا خوشبختیتون پایدار باشه

مرسی که برام وقت گذاشتی

من نمی‌دونم اوضاع مالی شما در چ حد هستش فقط اینو بهتون بگم ک من از همسر سابقم فقط یه حقوق برام موند چیزی نداشت تونستم ی ماشین بخرم خب سنم هم زیاد نبود هر کیو میدیدی عاشقم میشد ادعای عاشقی میکرد فقط بخاطر دو ریال حقوق و ی ماشین ک داشتم هر جا میرفتم سر کار مثلا خ معمولی باهام رفتار میکردن کافی بود بفهمن همسرم فوت کرده از فرداش داستان ها شروع میشد جالبه یکی اومد خواستگاریم گفتم خونه داری گفت ن ماشین خودم و خودتو میفروشم باهاش خونه می‌خریم خداروشکر با کسی ک ازدواج کردم از لحاظ مالی خ از ما بالاتر بود و اصلا چشمش ب ماشین و حقوق من نبود شما هم مواظب همچین آدم هایی باش ک بخاطر مال زن میان جلو

چه جالب پس انگاری من هنوز توی دوره سوگم تصور اینکه یه روزی سرخاکش نرم برام دور از ذهنه

خب من ن اینکه تمام برم من توی یه شهر دیگه ام اون ی شهر دیگه مسیرم بعد از ازدواجم ب اونجا نخورده منم اگه هر پنجشنبه سر خاکش نمیرفتم دیوونه میشدم

من نمی‌دونم اوضاع مالی شما در چ حد هستش فقط اینو بهتون بگم ک من از همسر سابقم فقط یه حقوق برام موند ...

از نظر مالی در حد خودم خوبم

به خصوص که خانواده همسرم هم کمکم کردن و کل خونه به اسم من شد.

ولی حرفتو کاملا قبول دارم. خودمم نگران این مساله ام.

چند ماه پیشا یکی از فامیلا شروع کرد به شیطنت که همون اول دمشو چیدم. دلم نمخواد کسی به خاطر موقعیت مالی بیاد سراغم

از نظر مالی در حد خودم خوبم به خصوص که خانواده همسرم هم کمکم کردن و کل خونه به اسم من شد. ولی حرفت ...

خخخ من کسی بود از فامیل مون ک رفته بود پیش عمم فقط اسم منو شنیده بود هنوز ن من دیده بودمش ن اون منو دیده بود گفت بود من میخامش چون حقوق داره عمم هم دمشو چید دیگه فک کن مردم در چ حد هستن 

اگه خونه از خودت داری ک اصلا لزومی نداره کسی اومد خواستگاریت تا وقتی ک اوکی نشدی باهاش و ی مدت از ازدواج تون نگذشته بخای بهش بگی خونه داری الان پسرا بیشتر سراغ خانم هایی میرن ک شاغل هستن چون اوضاع مملکت بد شده یکیو میخان ک کمک حالشون باشه الان خاله ی خودم مسن هست ازدواج مجدد کرد زمین شو طرف فروخت پول دیه ک تصادف کرده بود و ازش گرفت داده ب بچه هاش باهاش کار میکنن بلانسبت محل سگ هم ب خالم نمی‌ده 

خخخ من کسی بود از فامیل مون ک رفته بود پیش عمم فقط اسم منو شنیده بود هنوز ن من دیده بودمش ن اون منو ...

وقاحت که شاخ و دم نداره

بچه پررو

اگه خونه از خودت داری ک اصلا لزومی نداره کسی اومد خواستگاریت تا وقتی ک اوکی نشدی باهاش و ی مدت از از ...

آره میفهمم چی میگی

متاسفانه بعضیا برای ازدواج چرتکه میندازن