2777
2789
عنوان

مجردی یا ازدواج

200 بازدید | 16 پست

من ۲۰ سالمه شرایط مجردیم 

اینطوری که انگار مرگ مغزی م زنده ام ولی هیچ غلطی نمی تونم بکنم 

همش خونه درس نمیزارن بخونم 

تفریح ندارم و........

خاستگارم ندارم 

به نظرتون ممکنه با ازدواج وضعیتم خوب بشه 

خانم های متاهل الان راضی هستین؟

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 

سعی کن بری کلاس زبانی چیزی یکم تو اجتماع باشی خواستگار خوب بیاد چرا که نه زندگیت عالی ترم میشه

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله یه پسر خوب میاد خاستگاریت بعد ازدواج همه چی درست میشه 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بله من راضیم، ولی اینکه بخوای برای فرار از وضعیت موجود ازدواج کنی راه درستی نیست، سعی کن اول اوضاعتو درست کنی، احتمالا باید دانشجو باشی، چرا کتابخونه درس نمیخونی؟

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

سعی کن بری کلاس زبانی چیزی یکم تو اجتماع باشی خواستگار خوب بیاد چرا که نه زندگیت عالی ترم میشه

نمیزارن 

خانواده ام نمی دونم چی هستن اصلا توضیحش سخته 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
نمیزارن  خانواده ام نمی دونم چی هستن اصلا توضیحش سخته

اشکال نداره اونام حتما میخوان ازت مراقبت کنن دیگه

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊