2777
2789
عنوان

خیلی میخوام آزمون دکترا بدم ولی

82 بازدید | 11 پست

ولی عموهام نمیزارن و بابام خیلی ازشون حرف شنوی داره الان تا اسفند زیاد نمونده و من با این فکر که قبول بشم هم نمیزارن و زحمتام به باد میره بعید میدونم بتونم چیز خاصی بخونم 

عزیزم شما می‌خوای آزمون دکترا بدی،

کنکوری نیستی که به حرف عموت و بقیه گوش کنی😐

اگر تا الان نتونستی از این وابستگی بیای بیرون قبل از دکترا گرفتن باید سعی کنی این مسئله رو حل کنی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما می‌خوای آزمون دکترا بدی، کنکوری نیستی که به حرف عموت و بقیه گوش کنی😐 اگر تا الان نتونست ...

درست میگید ولی میگن نه بیا برو کار کن دیگه ۳۱ سالته درس برا چیته ولی من واقعا دلم میخواد بخونم علاقه دارم

اصلا چرا به اونها گفتی؟ چرا بقیه رو در جریان می زاری؟  بابات از کجا می فهمه که این کتابی که دا ...

شغل که ندارم راستش نگفتم دارم میخونم فقط امروز جلوشون گفتم ادم آزمون هم بده بد نیست ولی یه طور بدی بهم توپیدن که نه نخون دکترا به درد نمیخوره و ...

شما هر کاری می خواهید بکنید اول تو فامیل جار می زنید بعد رای گیری می کنید اگه همه راضی بودن انجام می ...

آخه گلم من میخوام شهر بزرگی قبول بشم وگرنه که اگه قرار بود شهر خودم بخونم که به کسی نمیگفتم 

درست میگید ولی میگن نه بیا برو کار کن دیگه ۳۱ سالته درس برا چیته ولی من واقعا دلم میخواد بخونم علاقه ...

بگن شما کار خودت رو بکن عزیزم

۳۱ سالته و زندگیت دست خودته اگر هم مشورتی داری با پدر و مادرت انجام بده نه عموت

تازه با پدر و مادرت هم مشورت کن نه اینکه بر اساس نظر اون ها تصمیم بگیری،تصمیم گیرنده‌ی نهایی خودتی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

آخه گلم من میخوام شهر بزرگی قبول بشم وگرنه که اگه قرار بود شهر خودم بخونم که به کسی نمیگفتم 

حالا اول آزمون بده بعد ببین اون شهر میاری مصاحبه رو قبول می سی بعد تا اون موقع خدا بزرگه!  بعد قبولی به بابات بگو اگه دکتری بخونم می تونم تو سهر خودمون به عنوان نیروی بومی استاد دانشگاه بشم🙄!   اینجوری بگی سریع راضی می شن حالا تا دَرست ام تموم بشه خدا بزرگه یه فرجی می شه!  شاید تا اون موقع یا شوهر کنی یا ازدواج کنی دیگه کسی بهت نگه چرا نمی ری سر کار! 

یا ارحم الراحمین