2777
2789

شما چرا؟؟ من واقعا از ته وجودم کم آوردم اصلا خوشحال نیستم و خیلی وقته اصلا مزه خوشحالی رو نفهمیدم تو رو خدا برام یه صلوات بفرستید کم آوردم دیگ راه غلط و درست زندگی رو نمیدونم کلا نمیدونممم اشک هام همینجوری میاد پایین😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا یعنی میشه منم لایق مادر شدن بدونی خودت کمکم کن 💖💖💖💖💜💜💜💜

اوووووه اره کللللی 

حتی همین الان!

اما میدونم میگذره و باید دوباره به خودم مسلط بشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات صلوات  فرستادم 

انشالله راه درستو پیدا کنی

خدا رو فراموش نکن 

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋

من بارها و بارها برام اتفاق افتاده

و همیشه سعی کردم بعدش انرژیم را جمع کنم و بجنگم

الان بااینکه هنوز خستگیش توی تنم هست راضی هستم

انقدر مبارزه کردم تا پیروز شدم

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 

چرا چی شده مگه ببین من اون موقع ها که بیکار بودم تو خونه دعوا میشد و بابام  قاطی میکرد دقیقا میگفتم آخر دنیاست . یه وقتهایی انقدر بی پول میشدم دلم برای خودم می سوخت .حتی پول کرایه اتوبوس هم نداشتم مجبور بودم پیاده برم در این حد بی پول

من بارها و بارها برام اتفاق افتاده و همیشه سعی کردم بعدش انرژیم را جمع کنم و بجنگم الان بااینکه هن ...

چقدر بجنگم چقدر صبر وتحمل کنم آخ خدا😔😔

خدایا یعنی میشه منم لایق مادر شدن بدونی خودت کمکم کن 💖💖💖💖💜💜💜💜