2777
2789
عنوان

خسته شدم از عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار رو یه تیکه سیخ بعد با فندک روشن کن شلوار در بیار حالت زانو که میشی دستشویی اون مدلی بشین بزار د ...

تا حالا ندیدم عنبر نسا چجوری رو سیخ بزارم میشه بعد فقط تنها خودشو آتیش بزنم ؟چند دقیقه تو همون حالت بمونم؟ یبار کافیه ؟ 

تا حالا ندیدم عنبر نسا چجوری رو سیخ بزارم میشه بعد فقط تنها خودشو آتیش بزنم ؟چند دقیقه تو همون حالت ...

اره میشه بافتش یه مدلی هست که میشه 

رو سری تیز سیخ بزار تا ته سیخ نبر که بافت اش پاره بشه 

با فندک روشن کن دود میکنه 

حدود ۱۰ دقیقه بشین تا دود کامل تموم بشه 

روزی ۲ بار این کار کن 

برا بعضی ها تو ۲ بار اول حواب میده حتی

نشد یه بار به آیندم فکر کنم و ریده نشه به حالم 🖤
ضرری که نداره عزیزم ؟ میترسم غیر بهداشتی باشه از اینم بدتر بشیم 

نه نداره حالا بازم بنظرم تجربه های دیگران رو بخونید تو این سایت منم ازینجا خوندم بزنید گوگل عنبرنسا برای عفونت نی نی سایت 

میاره تاپیک ها و نظراتی که دادن رو

نشد یه بار به آیندم فکر کنم و ریده نشه به حالم 🖤
 نه نداره حالا بازم بنظرم تجربه های دیگران رو بخونید تو این سایت منم ازینجا خوندم بزنید گوگل عن ...

قربونت عزیزم مرسی یک ونیم ساله هی میاد هی میره با سشوار خشک میکنم همیشه زیادی حساسم بو و خارش اینا ندارم نمی‌دونم والل

من دیشب یهویی شدم.زیر شکمم درد گرفت بعد زود زود ادرارم گرفت ولی سوزش ندارم 

منم بشدت از دیشب تاحالا اذیتم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

اول شو رت نپوش 

شور ت نپوش 

شو رت نپوش

دوم عنبر نسارا دود بده پماد تا کوچکترین احساس خارش کردی پماد ان ان یا بتامتازون بزن 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

اول شو رت نپوش  شور ت نپوش  شو رت نپوش دوم عنبر نسارا دود بده پماد تا کوچکترین احساس خا ...

اصلا شو رت نمی‌پوشم

ولی عفونت من بیشتر قارچیه الآن دارم میخونم نوشته عنبر نسا برای قارچ جواب نمی‌ده