mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 عنوان یه حس ششمی نیس جوابمو بده ؟؟؟؟؟ 57 بازدید | 7 پست لطفا یکی بیاد ممنون من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 1402/07/25 | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهم،عجل،لولیک،الفرج عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 4417 برای منم جواب بده آیا باردارم؟؟؟؟؟؟ این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 من حس ششم قوی ام ولی بیشتر تو دور و اطراف خودم اتفاق میفته نه مجازی بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 من حس ششم قوی ام ولی بیشتر تو دور و اطراف خودم اتفاق میفته نه مجازی من یکم توضیح بدم انشااله بتونی بگی من محدثم ۲۱ سالم چندین ساله با ی اقایی هستم حالا مدتیه فهمیدم رقیب احساسی دارم ب اسم زهرا آیا ایشون موفق میشن یا من تا بدسش بیارمآخه چند وقت پیش هم اومدن جلسه معارفه اسمش علیرضا میاد خاسگاریم؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 من یکم توضیح بدم انشااله بتونی بگی من محدثم ۲۱ سالم چندین ساله با ی اقایی هستم ... بنظرم رقیب خیلی جدی نیست بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 بنظرم رقیب خیلی جدی نیست بعد میره؟ من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))
تینکربل_هستم عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2899 بعد میره؟ بنظرم اره بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
mohadesehaa مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 7253 بنظرم اره مرسی فداتشم من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:))