2777
2789
عنوان

چیکار کنیم شانسمون خوب بشه؟

130 بازدید | 6 پست

شانس ندارم والا بچه پایین شهرم. نوجوون بودم بابامم فوت کرد با مامانم دوتایی زندگی میکنیم ۲۶ سالم شده

کیس خوبم اصلا ندارم

مثلا من جوونم ظاهرم خوبه طرف اصلا بیریخت تیپ داغون پولم که نه دارن نه خرج میکنن . قیافه هم میگیرن اخلاق و انسانیت هم ندارن

واقعا بعضیا چطور کیس خوب میره سمتشون زندگی معقول دارن طرف پشتشونه حمایت میکنه راهنمایی میکنه

من که هم درس خوندم هم شاغلم سعی کردم درست زندگی کنم

چیکار کنم شانسم خوب بشه اخه

اگه کسی هم سطح خودتون باشه خیلی بهتره تا مثلا کسی از بالاشهر بیاد بهتر همو میتونین درک کنین

دنبال شغل نیستم صرفا اگر تاپیکی درموردش زدم واسه کمک و ایده دادن و تبادل نظر هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاهت رو خیییلی مثبت کن

تو اتفاق های زندگیت بگو می سپرم یه خدا خدا بهترین رو بهم میده چیزی که به صلاحمه 

خدا بد کسی رو نمیخواد بهترین رو میده

و ایمان داشته باش از ته دل که خدا کمکت میکنه از ته دل باور کن تا نتیجه ببینی

تو کتاب اثر مرکب نوشته بود اگه میخوای آدم مورد نظرت رو برای ازدواج پیدا کنی بیا ویژگی های خوبی که خودت میخوای داشته باشی رو رو یه کاغذ بنویس و سعی کن که دارای اون ویژگی ها بشی اول خودت رو درست کن بعد آدم مورد نظرت هم پیدا میشه

یه جا دیکه میگفت رو یه کاغذ بنویس که من در آینده با آدمی با این ویژگی ها...... ازدواج خواهم کرد و زندگی خوبی خواهم داشت و.... و با انرژی مثبت زندگی کن

امیدوارم که شاد ترین باشی و همیشه سلامت و موفق مراحل زندگیت رو بگذرونی😊🌼🌼

آنان که به تو دل بسپارند، لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنونْ🌱✨🦋
2790
2778
2791
2779
2792