2777
2789
عنوان

پنکیک بلدین؟؟

321 بازدید | 35 پست

دوستای گلم ،دخترم میره مدرسه میاد میگه بچه ها پنکیک میارن با چکیده میخورن برا منم درس کن،منم بلد نیستم شما کد بانوها اگربلدین لطفا یه دستور امتحان شده که خودتون درست میکنین بهم یاد بدین🙏🙏

توی گوگل بزن درست کن 

کاری نداره

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنکیک داغش خوبه.

تخم مرغ و بیکینگ پودر و آرد الک شده و کره و شیر یا ماستو با شکر یکمم وانیل هم بزن بریز تو تابه با روغن کم فیلمشو ببین یادمیگیری

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
از گوگل هزار تا دستور داره نمیدونم کدوم بهتره،یبار درس کردم شیرین بود خیلی

خب شکرشو کم بریز

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
پنکیک داغش خوبه. تخم مرغ و بیکینگ پودر و آرد الک شده و کره و شیر یا ماستو با شکر یکمم وانیل هم بزن ...

اندازش،اندازه مواد چقدر باشه،من یبار فقط درس کردم بد شده بود

اندازش،اندازه مواد چقدر باشه،من یبار فقط درس کردم بد شده بود

نمیدونم من تو گوگل نگا میکنم هربار🥴

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون