2777
2789
عنوان

قتل

252 بازدید | 12 پست

قبلا ک میشنیدم کسی کسی رو میکشته میگفتم چطور ی ادم میتونه کسی رو بکشه ولی الان نسبت ب مستاجری ک خونمونو خالی نمیکنه و بابایی ک از راه قانونی پیش نمیره و میگه صبر کنید خودش بیرون میشه انقد خشم تو سینمه ک الان دستم بهش میرسید بی شک میکشتم انقد با اجر نیزدم تو سرش ک مغزش بپاشه رو در و دیوار بعد بلکه یک دردصد دلم خنک میشد

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ارام باش😂

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
ازموعدشون مونده ونمیرن؟یاتمومه

دوماهه تموم شده 

سه ماه قبلشم گفتیم ب فکر خونه باش

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
مستاجر زبون نفهم آدمو دیوونه میکنه

سه تا خانواده روانی شدیم از دستش روزی نیس ک جنگ و دعوا نداشته باشیم

فکر کنم  انقدر که شما  عصبانی  هستی پدرت  ناراحت نیست  عزیزم از خودت بپرس & ...

چون قراره من با دوتا بچه کوچیکم ک اواره شدیم بریم تو خونه دوماهه وسیله هامو جمع کردم اول برج شسش قراز بود برم ک این اقا نمیره 

این خیلی بدهههه،، 

این بده ولی دیوانه کننده اش اینه ک اجاره خونه رو هم نمیده ب جنون رسیدن اینجاس ک از هر ده بار ک زنگ میزنی ی بار جواب میده و اونجایی فکر قتلش ب ذهنت میرسه ک هر ده روز ی بار ک جواب میده میگه فردا خالی میکنم و نمیکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز