2821
2789
عنوان

طراحی دوخت

1017 بازدید | 8 پست

احساس میکردم به رشتم که انسانیه علاقه ندارم و دوست دارم کارای هنری انجام بدم پس میخواستم تا دیر نشده به رشته طراحی دوخت تغییرش بدم بنظرتون پشیمونی داره؟

حقیقتا هنوز علاقمو پیدا نکردم بخاطر همین تو همچی دودلم،دوست دارم رشته های هنری رو مثلا طراحی دوخت ولی خب تا حالا چیزی طراحی نکردم این مانع موفق شدنم میشه یا چی..

میشه اگه مشاوری میشناسید یا خودتون میتونید بهم‌کمک کنید

اگر از قبل طراحی نکرده باشی هیچ عیبی نداره عزیزم چون خودشون از پایه مانکن کشیدنو یادت میدن 

هر سثالی داشتی میتونی از مم بپرسی چون رشته منم بوده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر از قبل طراحی نکرده باشی هیچ عیبی نداره عزیزم چون خودشون از پایه مانکن کشیدنو یادت میدن  هر ...

خب بنظرت اگه از انسانی تغییر رشته بدم پشیمون نمیشم؟ مثلا شاید یه جایی خلاقیت نداشتم..نمیدونم واقعا یکی از دلایلی که نتونستم تا الان علاقمو پیدا کنم اینه که هیچ کاری و امتحان نکردم که ببینم دوستش دارم یا نه

خب بنظرت اگه از انسانی تغییر رشته بدم پشیمون نمیشم؟ مثلا شاید یه جایی خلاقیت نداشتم..نمیدونم واقعا ی ...

عزیزمم منم دقیقاااا مثل خودت بودم تعجب کردم یه لحظه چقدر شبیه اونموقع منی چون فقط نه سال درس خوندی و هیچ کاری و امتحان نکردی و وقتت برای مدرسه رفته اخرش میگن یه رشته انتخاب کن میفهمتت 

ببین برو یه سرچ بزن طراحی اباس و مانکن لباسارو نگاه کن مانکن و فیگوراشونو نگاه کن ببین جذبت میکنه ببین حوصله دوخت داری چون واقعا بعضی موقات کمرت داره نصف میشه ولی تو باید بشکافی و بدوزی چون باید تحویل بدی و یاد بگیری 

ببین اینارو داری اگر داری یک درصد فک نکن پشیمون میشی یا موفق نمیشی 

طراحی دوخت انچنان که دستم رسیده کنکور نداره شرط معدله البته کنکورم میتونی میدی یه تحقیق ریزی بزن حتماا دربارش بخون 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
عزیزمم منم دقیقاااا مثل خودت بودم تعجب کردم یه لحظه چقدر شبیه اونموقع منی چون فقط نه سال درس خوندی و ...

شاید باورت نشه ولی همین الانم دودلم و نمیدونم چیکار کنم فقط میدونم دوست دارم کارای هنری ام در کنار درس خوندن انجام بدم... میتونی چندتا از کاراتو بهم نشون بدی؟

شاید باورت نشه ولی همین الانم دودلم و نمیدونم چیکار کنم فقط میدونم دوست دارم کارای هنری ام در کنار د ...

اره میدونم عزیزم درکت میکنم ادم میگه نکنه اینم دوست نداشته باشم نکنه نشه یه عالمه فکر تو سرته 

الان متاسفانه خونه خودم نیستم بفرستم اما چند تا که بچه ها فرستادن برام تو گوشیم دارمو نشونت میدم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792