2789
عنوان

مراسم عقد

155 بازدید | 13 پست

بچها من عقدم تو سالن عقده و میخام یه شینیون ساده داشته باشم 

حالا مشکل اینجاست که بعد از مراسم عقد عکاسی تو حرم دارم و باید روسری سرکنم حجاب بگیرم این تموم شد😂

حالا اگه من بعد از عکاسی بیام خونه خواستم یه بزن و برقص کوچیکی تو خونه داشته باشیم چی کارکنم؟

همسرم میگه وقتی از سالن خواستیم بریم حرم شینیونتو باز کن روسری سر کن🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه شنیون باز انجام بده موهاتو نبند به شنیون کارت بگو خیلی تافت بزنه بهش وقت ی هم چادر سرت کنی خراب نمیشه 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

من برای عکاسی تو حرم این روسری با چادر رو سفارش دادم لباس من فرق میکنه بعد شما مطمئن هستی که این مدل شینیون ها سالم میمونه البته من نمیخام مثل ایشون انقد روسری مو محکم ببندم😂

من برای عکاسی تو حرم این روسری با چادر رو سفارش دادم لباس من فرق میکنه بعد شما مطمئن هستی که این مدل ...

اوکیه سالم میمونه

فوقش کوچولو بهم میریزه که طبیعیه

به شینیون کارت بگو گیره مو زیاد بزنه فیکس شه خوب

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒