2821
2789
عنوان

چه میکنه عمل

315 بازدید | 15 پست

لعنتی هی کمرش باریک و باریک تر میشه

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

ازنظرمن قشنگ نیست ایناهم انگار مد شده چندسال دیگه که مد افتاد تازه میفهمن باعمل چه آسیب هایی به خودشون زدن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه مگه بدن و صورت خودشون چشه که انقدر دستکاری میکنند تو ایران خودمون هم داریم 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

عکس سمت راستی چقدر مصنوعی طور شده ترسیدممم😐

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
ازنظرمن قشنگ نیست ایناهم انگار مد شده چندسال دیگه که مد افتاد تازه میفهمن باعمل چه آسیب هایی به خودش ...

حالا باز یه کاری مکنن خواهر همین کلی ژل زده بود هم و ریمو کرد و به حالت عادی برگشت

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس🦁 ( من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)

چقدر زشته

چرا من خوشم اومد😂😂😂لعنتی مردها خیلی دوست دارن اینطوری 🤦‍♀️🤦‍♀️

از خانواده جنر بدم میاد

همشون کلا دنبال جنجالن و البته کارشون دیکه

بعد ملت اینارو میبینن توقعاتشون می‌ره بالا یه زن عادی ببینن فکر میکنن خوب نیست

آره آخه اینا طبیعی نیستن 

بچه ها من هفته پیش سرما خوردم علائم هام تموم شده فقط بدن درد دارم  از دیشب گوشم درد میکنه از توش صدا میده از داخل تیر می کشه یکم چیکار کنم ؟به نظرتون باید برم دکتر 😖😖😖

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792