سلام کیا موافقن به مدت ۴۵ دقیقه بریم ورزش🤸♂️🏋♀️؟
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
من هروز صبح میرم پارک تا ظهر تو پارکم پیاده روی میکنم خیلی کیف میده پارک پر ادمه همه دارن ورزش میکنن خیلی باحاله همه باهم ورزش میکنن شماهم صبحا برو من خوشم اومده از ۸ میرم تا ۱۲ ظهر مسیرم هم خیلی طولانیه یکساعت راهه تا پارک ولی حال میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هروز صبح میرم پارک تا ظهر تو پارکم پیاده روی میکنم خیلی کیف میده پارک پر ادمه همه دارن ورزش میکنن ...
پارک در دسترس نیییییی
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙