2777
2789
چون عادت کرده. من حتی ی زیرشلواری ندارم یکی بیاد یا برم خونش روم بشه بپوشم! از طرفی اصلا قدرشناس نی ...

برا خودت قسط بنویس که جمع کنی در نهایت یه چیزی برا خودت بخری

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا خودت قسط بنویس که جمع کنی در نهایت یه چیزی برا خودت بخری

قسط چیه؟

شوهرم میگه دوس ندارم زنم بفکر پول و پس انداز باشه!!!!

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

رقم مشخصی نداره هر وقت نیازم باشه و از چیزی خوشم بیاد ک نداشته باشم خرید میکنم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
قسط چیه؟ شوهرم میگه دوس ندارم زنم بفکر پول و پس انداز باشه!!!!

قسط دیگه مثلا ۱۰۰ میلیون قطعه کشی خونگی میکنن ماهی فلان تومن 

من برعکس دوس دارم یه پولی چیزی برا خودم داشته باشم 

هر جور خودتون دوس دارین 

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

قبلا خیلی میخریدم که خیلیاش اصلا استفاده نمیشد و عملا انگار هر چی در میاوردم میرفت ولی الان فقط در صورت نیاز خرید میکنم اینجوری هم ذهنم آرومتره و هم طبق برنامه ام پیش میرم

مخفیانه پس اندازکن

ی حسابی دارم. خیلییی کمه سودش ولی بهش نگفتم.‌ ی بار فهمیدا ولی ی جوری جمعش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

قسط دیگه مثلا ۱۰۰ میلیون قطعه کشی خونگی میکنن ماهی فلان تومن  من برعکس دوس دارم یه پولی چیزی ب ...

نه انقد پول دارم نه کسی تو فامیل و آشنا قرعه کشی میکنه. من انقد ساده ام ک اصلا بلد نیستم باید چیکار کنم. فقط ی پس انداز خیلی کم دارم ک مخفیش کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بده طلاکوچیک بده دست مادرت یاخواهرتون

همینکارو میکنم. ممنونم از راهنماییت🌹🌹🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هرچی چشممو بگیره،بدجور می‌ره تو فکرم،ناچارم بگیرم،ولی شده چهار پنج ماه چیزی نگرفتم، عید مثلاً مانتو و شلوار نگرفتم،ولی یه ماه بعدش جبران کردم،تایم مشخصی نداره

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱