2777
2789
عنوان

وسواس فکری

111 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها خوبین

بچه ها من یه چند ماهی هست که نامزدم کردم.هنوز عقد نکردم. نامزد من خیلی پسر خوبیه هم از نظر اخلاقی هم اعتقادی هم فرهنگی خیلی به من و خانوادم نزدیکه ،قیافش هم معمولیه(من هم معمولیم تقریبا)من کلا تو طول دوران نامزدی همش چون آدم منفی نگری هستم رو بخش های منفی تمرکز میکردن متاسفانه یه بار تو ذهنم میگفتم قیافش فلانه، یار میگفتم نمیدونم تفاوت سایمون کمه و از این جور مسخره بازی ها ولی حدود یک ماه حالم خیلی خوب بود تا اینکه دوباره اون افکار ومنفی نگری ها اومد سراغم😭 همش دارم منفی میبافم هی به احساسم شک میکنم😭 و میدونم اگه هدای نکرده بهم بزنم هم مثب نامزدم واسم گیر نمیاد نمیدونم چیکار کنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزا طبیعیه. دوباره حس خوبت برمی گرده. 

من ۵ تا عمه داشتم بلا استثنا هر ۵ تاشون اوایل همینجوری بودن ولی هی یه چیز تو ذهنم میگه نه نانزد تو چرا قیافش اینجوریه درصورتی که از نظر دیگران ۸۰ درصد زیباست و من ه واقعا ازش بهتر نیستم نهایت ۱۰ درصد 🫠

احساس میکنم خیلی دارم رویایی به ازدواج نگاه میکنم هیییی

سعی کن خودت رو اصلاح کنی و چند وقت رژیم افکار منفی بگیری . فقط بحث ازدواج نیست زنان وسواسی به شدت ما ...

من تو دوران نوجوانی هم وسواس داشتم ولی وسواس شستشو که با دارو درمان شد الان دقیقا همون حالت ها رو دارم ولی به یه شکل دیگه 

من ۵ تا عمه داشتم بلا استثنا هر ۵ تاشون اوایل همینجوری بودن ولی هی یه چیز تو ذهنم میگه نه نانزد تو چ ...

زیادی رویایی نگاه نکن به ازدواج چون بعدا تو ذوقت می خوره. 

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁