2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 38 پست
مشکل دیگم اینکه دیسک کمرو گردن دارم....اصلا نمیفهمم با همه این اوضاع خدا چرا منو توی اینشرایط قرار د ...

به جای ویار من دندون درد دارم. 

سیب زنجبیل اینا واسه ویار خوبه. 

میگذره عزیز

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا براتون حفظ کنه..ممنون از دلگرمی دادن تون...بدویار نبودین؟من شبها خیلی حالت تهوع نابودم میکنه...

ممنون گلم 🙏😍

خواهش میکنم.چرا عزیزم هنوزم اگر معدم خالی بشه عوق میزنم و حالت تهوع بد میگیرم .

شرایط سختی دارم.برای رفتن سرکار باید هر روز بچه هامو ببرم خونه مادرم و برگشت دوباره همین روال.محل کا ...

توروخدااصلاسقط نکن

حتی بهش فکرم نکن

هدیه خداست،قبولش کن

کسانی دیدم سقط کردن دیگه زندکی روی خوشش روبهشون نشون نداده

سخته ولی میگذره گلم،منم دست تنهابودم بازشماخوبه مادرتون هست

وخدایی که بشددددت کافیست❣
توروخدااصلاسقط نکن حتی بهش فکرم نکن هدیه خداست،قبولش کن کسانی دیدم سقط کردن دیگه زندکی روی خوشش ر ...

اصلا به سقط فکر نمیکنم و وجدان این کار رو ندارم.پذیرفتم حکمت خدا رو.ولی نگرانم ته دلم.میگم بچه هام غصه نخورن یه وقت.سختی بزرگ کردن بچه و.....کاش حداقل حالم خوب بود تهوع لعنتی میرفت پی کارش

خدایا به تو توکل کردم...عزیزانم را از همه بدی ها دور نگه دار....
اصلا به سقط فکر نمیکنم و وجدان این کار رو ندارم.پذیرفتم حکمت خدا رو.ولی نگرانم ته دلم.میگم بچه هام غ ...

ان شاا،،،تهوع تا۴۰ روزگی بعدش کم میشه وکلاشایدخوب بشه

اتفاقابچه هات باهم همبازی میشن،نگران نباش

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ان شاا،،،تهوع تا۴۰ روزگی بعدش کم میشه وکلاشایدخوب بشه اتفاقابچه هات باهم همبازی میشن،نگران نباش

ممنونم از شما واقعا هم صحبتی باهاتون امیدوارم کرد..

قربونت ان شاا،،،بسلامتی دنیابیاد دعاکن اگه صلاحه،خدایک دخترنازوسالم وصالح بهم بده

انشالله خدا بهترین ها رو نصیب تون کنه